Αρχική / -Ροή Ειδήσεων / Άδωνις: Το νέο ίνδαλμά του… ακούει στο όνομα Ζωή

Άδωνις: Το νέο ίνδαλμά του… ακούει στο όνομα Ζωή

Το ότι ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, θα παρακολουθούσε τόσο στενά την τέως Πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, -η αλήθεια είναι- δεν το περιμέναμε. Να, όμως, που ο ορκισμένος αντι-αριστερός, άλλοτε υποψήφιος για την προεδρία της «γαλάζιας» παράταξης, όχι μόνο δείχνει να σαγηνεύεται από τον πολιτικό δυναμισμό της κ. Κωνσταντοπούλου, αλλά promo-τάρει με κάθε ευκαιρία τις δηλώσεις της.

«Αυτή θα τους φάει στο τέλος», γράφει ο κ. Γεωργιάδης στον προσωπικό λογαριασμό του στο τουίτερ, αναφερόμενος στην κόντρα της κ. Κωνσταντοπούλου με τον υπουργό Δικαιοσύνης για τις τηλεοπτικές άδειες. Όλα καλά ως εδώ, για αυτή την ιδιότυπη όσο και εξαμβλωματική πολιτική συνταύτιση.

Μόνο που ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. θα πρέπει να μάθει ότι το ρήμα, «φάει» (θα τους φάει), ταιριάζει περισσότερο σε παράγγελμα σκληρού δεξιού ή χρυσαυγίτη, αφού δεν συνάδει με το φρασεολόγιο που μεταχειρίζονται τα στελέχη της Αριστεράς. Η κατάλληλη λέξη είναι «τσακίσει» (δηλαδή, «αυτή θα τους τσακίσει στο τέλος»). Έτσι, ενημερωτικά, για το επόμενο αποθεωτικό τουίτ…

Δείτε ακόμα

Check Also

Επίδομα θέρμανσης: Δεύτερη ευκαιρία για αίτηση μέχρι τις 13 Ιανουαρίου

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία από την πλατφόρμα myΘέρμανση της ΑΑΔΕ, το σύνολο των αιτήσεων …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *