Αρχική / -Ροή Ειδήσεων / Έκανε δεκτή το ΤΑΙΠΕΔ τη βελτιωμένη προσφορά της Cosco για τον ΟΛΠ – Στα 368 εκατ. ευρώ το τίμημα

Έκανε δεκτή το ΤΑΙΠΕΔ τη βελτιωμένη προσφορά της Cosco για τον ΟΛΠ – Στα 368 εκατ. ευρώ το τίμημα

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ έκανε αποδεκτή την από 20 Ιανουαρίου 2016 βελτιωτική προσφορά της Cosco Group (Hong Kong) Limited, κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, στο πλαίσιο της διαγωνιστικής διαδικασίας για την αξιοποίηση του 67% των μετοχών εκδόσεως της «Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς Α.Ε.».

Τo ΔΣ του ΤΑΙΠΕΔ ανακήρυξε την παραπάνω εταιρεία πλειοδότη και την κάλεσε να υποβάλει τα συμπληρωματικά δικαιολογητικά που απαιτούνται, έτσι ώστε να ανακηρυχθεί «Προτιμώμενος Επενδυτής», σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού.

Ανταποκρινόμενη στο αίτημα του ΤΑΙΠΕΔ η Cosco Group (Hong Kong) Limited, κατέθεσε την Τετάρτη βελτιωτική δεσμευτική προσφορά για την απόκτηση του 67% της εταιρείας ΟΛΠ ΑΕ, προσφέροντας τίμημα 22 ευρώ ανά μετοχή, ήτοι 368,5 εκατ. ευρώ για το ποσοστό του 67%.

Δείτε ακόμα

Check Also

Διευρύνονται οι δικαιούχοι επιδότησης ηλεκτρισμού και φυσικού αερίου – Δείτε ποιους αφορά

Τροπολογία του υπουργείου Οικονομικών, που περιλαμβάνεται σε νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, προβλέπει τη …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *