Αρχική / Uncategorized / Έτσι σκότωσε η χύτρα την 57χρονη γυναίκα στο Πέραμα

Έτσι σκότωσε η χύτρα την 57χρονη γυναίκα στο Πέραμα

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει στο Πέραμα πως προκλήθηκε ο τραγικός θάνατος της 57χρονης γυναίκας την ώρα που μαγείρευε στην κουζίνα της.
Η χύτρα την οποία είχε επάνω στο μάτι της κουζίνας, εξερράγη για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους προκαλώντας φρικτό θάνατο στην άτυχη γυναίκα, ενώ ο συνταξιούχος σύζυγος της μαζί με το ένα εκ των τριών παιδιών τους βρίσκονταν την ίδια ώρα στο σπίτι.

Από την ώρα της έκρηξης συγγενείς, φίλοι, γνωστοί αλλά και οι γείτονες της περιοχής έχουν κατακλύσει το σπίτι της 57χρονης για να συμπαρασταθούν στην οικογένειά της.

«Ξαφνικά ο άντρας της άκουσε ένα δυνατό θόρυβο και γύρισε το κεφάλι του για να δει τι συμβαίνει. Η Κατερίνα είχε ήδη πέσει στο πάτωμα. Είχε χτυπηθεί στην αριστερή πλευρά του κεφαλιού τόσο πολύ που το κεφάλι της φοβόσουν να το αγγίξεις. Ήταν γεμάτη αίματα. Παντού έβλεπες αίματα. Έχασε πάρα πολύ αίμα. Το έβλεπες στο κεφάλι της, στο σώμα της, στο πάτωμα της κουζίνας όπου έπεσε. Ο άντρας της που έτρεξε πρώτος κοντά της, δεν μπορούσε να καταλάβει τι είχε συμβεί στη γυναίκα του. Ποιος μπορεί να το πιστέψει άλλωστε; Εκείνη ακριβώς την ώρα που εξερράγη η χύτρα, η Κατερίνα περνούσε από το διάδρομο για να πάει στην κουζίνα. Εάν ήταν ένα βήμα πίσω ή ένα βήμα πιο μπροστά, πιθανότατα τώρα να ζούσε. Ο άντρας της την κρατούσε στα χέρια του και προσπαθούσε να καταλάβει τι είχε συμβεί», περιγράφουν άτομα από το στενό της περιβάλλον που ανησυχούν ακόμα και για την υγεία του συζύγου της, καθώς αντιμετωπίζει προβλήματα με την καρδιά του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η χύτρα που προκάλεσε το δυστύχημα έχει μεταφερθεί στο αστυνομικό τμήμα, προκειμένου να εξετασθεί από εμπειρογνώμονες και να διαπιστωθεί εάν ήταν ελαττωματική ή όχι.

Η κηδεία της άτυχης γυναίκας θα πραγματοποιηθεί αύριο το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό της Παναγίτσας στο Πέραμα.

Δείτε ακόμα

Check Also

Μάρθα Καραγιάννη: Η κατάσταση της υγείας της μετά το χειρουργείο

Ευχάριστα είναι τα νέα για τη Μάρθα Καραγιάννη, η οποία υπεβλήθη χθες σε επέμβαση για …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *