Αρχική / Uncategorized / Απορρίπτει η Καλιφόρνια την πρόταση της Volkswagen για τροποποίηση του ύποπτου λογισμικού

Απορρίπτει η Καλιφόρνια την πρόταση της Volkswagen για τροποποίηση του ύποπτου λογισμικού

Άκαρπες οι προσπάθειες της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας να έρθει σε συμβιβασμό με το αμερικανικό κράτος και να επιδιορθώσει το λογισμικό που είχε εγκαταστήσει προκειμένου να παραποιεί εκπομπές ρύπων
news247
Ιανουάριος 13 2016 10:26

Η επιτροπή της Καλιφόρνια ανέφερε πως απέρριψε την πρόταση της Volkswagen να διορθώσει τα αυτοκίνητά της που έφεραν τον κινητήρα πετρελαίου με το λογισμικό που παραποιούσε τις μετρήσεις εκπομπής αερίων. Στην ανακοίνωση η αμερικανική επιτροπή σημείωσε πως η πρόταση ήταν “ελλιπής, ανεπαρκής και μακριά από τα νόμιμα στάνταρς”, ενώ τόνισε πως η ρύθμιση αυτή δεν θα μπορούσε να εφαρμοστεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.
AdTech Ad
Η εταιρία από την πλευρά της δηλώνει πως η πρότασή της δεν ήταν παρά η αρχική και έκτοτε η Volkswagen βρίσκεται σε διαρκή επαφή με την Καρλιφόρνια προκειμένου να βρεθεί μια αμοιβάια αποδεκτή λύση. Αν και το σκάνδαλο της αυτοκινητοβιομηχανίας έχει πάρει διαστάσεις χιονοστιβάδας, το αμερικανικό κράτος δεν έχει επιβάλει ακόμη κάποια οικονομική κύρωση, αλλά δημοσιοποίησε το γεγονός και βρίσκεται έκτοτε σε συζητήσεις με την εταιρία προκειμένου να αποφασίσει τι τελικά θα πράξει.

Δείτε ακόμα

Check Also

Μάρθα Καραγιάννη: Η κατάσταση της υγείας της μετά το χειρουργείο

Ευχάριστα είναι τα νέα για τη Μάρθα Καραγιάννη, η οποία υπεβλήθη χθες σε επέμβαση για …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *