Αρχική / -Ροή Ειδήσεων / Εθελοντές και χορηγοί του Hellenic Relief Foundation και της Ελληνικής Εθελοντικής Συμπαράστασης έκοψαν την πίτα .

Εθελοντές και χορηγοί του Hellenic Relief Foundation και της Ελληνικής Εθελοντικής Συμπαράστασης έκοψαν την πίτα .

Αφιερώνοντας το πρώτο κομμάτι στο Χριστό, η επικεφαλής των εθελοντών του ελληνικού τμήματος του Hellenic Relief Μαρία Σιούρδη και ο κ. Νίκος Κωνσταντόπουλος έκο- ψαν την πίτα του Ιδρύματος με την τυχερή εθελόντρια Εφη Ζάκα να κερδίζει το φλουρί, που ισοδυναμούσε με ένα μενταγιόν του Οίκου Ζολώτα, προσφορά της κ. Ειρήνης Ξακουστή.
Το ζεύγος Κόττη με τον Νικ.Κωνσταντόπουλο

Το ζεύγος Κόττη με τον  Νικ.Κωνσταντόπουλο

Πέτη Δαμκαλίδη - Σάκη Κυπραίου

Πέτη Δαμκαλίδη – Σάκη Κυπραίου

Νικ. Κωνσταντόπουλος Εμμ.Βαρδινογιάννη -Ειρήνη Ξακουστή

Νικ. Κωνσταντόπουλος Εμμ.Βαρδινογιάννη -Ειρήνη Ξακουστή

Η αίθουσα του Μερώπειο Ιδρύματος που παραχωρήθηκε δωρεάν από το Ίδρυμα

Η αίθουσα του Μερώπειο Ιδρύματος  που παραχωρήθηκε δωρεάν από το Ίδρυμα

Ειρήνη Ξακουστή - Σάκη Κυπραίου

Ειρήνη Ξακουστή – Σάκη Κυπραίου

Ειρήνη Ξακουστή - Εμμ. Βαρδινογιάννη - Μαρία Σιούρδη

Ειρήνη Ξακουστή – Εμμ. Βαρδινογιάννη – Μαρία Σιούρδη

Στη συγκινητική εκδήλωση, που παραβρέθηκαν οι χορηγοί Νίκος Κωνσταντόπουλος, Ειρήνη Ξακουστή, Αλέκος Ξακουστής της εταιρείας ITALKRAFT, Miami, Δήμητρα Καραγιάννη εκπρόσωπος των Σούπερ Μάρκετ Σκλαβενίτη, παραβρέθηκαν και φίλοι της Ελληνικής Εθελοντικής Συμπαράστασης μεταξύ των οποίων διακρίναμε την κ. Εμμανουέλλα Βαρδινογιάννη, το ζεύγος Κόττη, τον συνθέτη Νίκο Ανδρουλάκη και τον Τ. Παλαιοκώστα, πρόεδρο των Ελλ. Βιοχ. Υποδημάτων.
Επίσης, τηλεφωνικώς από την Αμερική έστειλαν τις ευχές τους οι κ Φίλιππος Βογιατζόγλου και Προκόπης Ζέρβας, που επεσήμαναν την σημασία των εδώ προσπαθειών της κ. Μαρίας Σιούρδη και όλων ανεξαιρέτως των εθελοντριών.
Παρούσες βεβαίως στην κοπή της πίτας όλες οι εθελόντριες και εθελοντές που σχεδόν 4 χρόνια τώρα δίνουν την ψυχή τους σε κάθε μηνιαία διανομή τροφίμων σε απόρους με κονδύλια που συγκεντρώνει το ομογενειακό ίδρυμα Hellenic Relief και που έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη έχει προσελκύσει και πολλούς χορηγούς στην Αθήνα.

Δείτε ακόμα

Check Also

Ποιά και πότε ξεκινούν τα μέτρα για υποχρεωτικά rapid test σε καφέ, καταστήματα λιανικής, κομμωτήρια για τους ανεμβολίαστους

Από το Σάββατο 6 Νοεμβρίου η ζωή των ανεμβολίαστων θα αλλάξει. Συγκεκριμένα μόνο σε τρεις …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *