Αρχική / -Ροή Ειδήσεων / Επτά εξώδικα κατά ΜΜΕ ετοιμάζει ο Σπίρτζης

Επτά εξώδικα κατά ΜΜΕ ετοιμάζει ο Σπίρτζης

Επτά εξώδικα προς συγκεκριμένα Μέσα Ενημέρωσης που, όπως καταγγέλλει, συνεχίζουν να «πετάνε λάσπη στον ανεμιστήρα» ετοιμάζει ο υπουργός Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης, σύμφωνα με όσα δήλωσε σήμερα σε συνέντευξή του στον ραδιοσταθμό Flash.

Ο Χρήστος Σπίρτζης σημείωσε ότι είναι άλλο η πολιτική κριτική και άλλο η λάσπη και αυτό που συμβαίνει αυτή την περίοδο, με συγκεκριμένα δημοσιεύματα τα οποίασυνοδεύονται από επίκαιρες ερωτήσεις βουλευτών συνήθως της Νέας Δημοκρατίας, όπως ανέφερε, κάνοντας λόγο για στημένο σκηνικό.

Μάλιστα, κατονόμασε περιπτώσεις, αναφέροντας τον συντάκτη της στήλης του «Βηματοδότη» και τον βουλευτή της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη, με τον όποιο έχει ξεσπάσει άγρια κόντρα.

Ο υπουργός Μεταφορών δήλωσε ότι στόχος αυτής της κυβέρνησης είναι η ρύθμιση και η θέσπιση κανόνων λειτουργίας της τηλεοπτικής αγοράς, σημειώνοντας ότι δεν μπορούν κάποιοι να τυγχάνουν ιδιαίτερης περίθαλψης περί των τραπεζικών τους δανείων σε βάρος της κοινωνίας.

Αναφερόμενος στους εργαζόμενους των τηλεοπτικών σταθμών και σε τυχόν απολύσεις με τις νέες άδειες, ο υπουργός είπε ότι βάση του νέου νόμου μπαίνει συγκεκριμένο πλαίσιο λειτουργίας το οποίο θα τηρηθεί και στα ραδιόφωνα, ώστε να υπάρξουν θεσμοθετημένες σχέσεις εργασίας και να προστατεύονται οι εργαζόμενοι.

Ειδικά για τις ραδιοφωνικές άδειες έκανε λόγο για την αρχή ενός μεγάλου διαλόγου με τις αρμόδιες Ενώσεις, τόσο για τον χάρτη συχνοτήτων, όσο και το θεσμικό πλαίσιο, ώστε να θωρακιστούν στην πράξη οι ελληνικοί ραδιοφωνικοί σταθμοί, οι οποίοι στις παραμεθόριες περιοχές της χώρας δέχονται τις παρεμβολές σταθμών γειτονικών χωρών, χαρακτηρίζοντας το θέμα εθνικής σημασίας.

Δείτε ακόμα

Check Also

ΕΝΦΙΑ: Τι μπορούν να κάνουν όσοι δεν μπορούν να πληρώσουν την πρώτη δόση

Λίγες ημέρες έχουν ακόμη στη διάθεση τους οι ιδιοκτήτες ακινήτων για να εξοφλήσουν την πρώτη …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *