Αρχική / Uncategorized / “Θρίλερ” με το πτώμα σε καταψύκτη στην Καλλιθέα – Φρικιαστικές αποκαλύψεις

“Θρίλερ” με το πτώμα σε καταψύκτη στην Καλλιθέα – Φρικιαστικές αποκαλύψεις

Σε 65χρονο Έλληνα ανήκει το πτώμα που βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι μέσα σε καταψύκτη-μπαούλο, σε διαμέρισμα στην οδό Ευαγγελιστρίας στην Καλλιθέα, ενώ αναμένεται σε λίγη ώρα το πόρισμα του ιατροδικαστή σχετικά με το αν ο θάνατός του οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια ή όχι.

Σημειώνεται, ότι ο αδερφός του 65χρονου είχε δηλώσει την εξαφάνισή του στην αστυνομία πριν από περίπου έναν χρόνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, στο διαμέρισμα του 65χρονου διέμενε μια μεσήλικη οικιακή βοηθός από την Βουλγαρία, και η οποία έχει επιστρέψει στη χώρα της μαζί με το παιδί της.

Το πτώμα του άνδρα είδε δικαστικός επιμελητής, όταν πήγε να παραδώσει ένα ένταλμα κατάσχεσης στην οικιακή βοηθό που είχε δηλώσει το συγκεκριμένο διαμέρισμα ως τόπο κατοικίας της.

Ο δικαστικός επιμελητής, σύμφωνα με πληροφορίες, βρήκε την πόρτα ανοιχτή και μπήκε στο διαμέρισμα όπου ανακάλυψε το μακάβριο εύρημα. Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία η οποία και έφτασε στο σημείο σε λίγα λεπτά.

Φρικιαστικές αποκαλύψεις για το “κατεψυγμένο” πτώμα στην Καλλιθέα

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας που πιθανότατα είναι Έλληνας και περίπου 60-65 ετών, βρισκόταν μέσα στον καταψύκτη για ένα χρόνο. Τον βρήκαν σε εμβρυακή στάση, δεμένο χειροπόδαρα, φιμωμένο με πανιά, ενώ υπήρχαν και ίχνη αίματος.

Δείτε ακόμα

Check Also

Μάρθα Καραγιάννη: Η κατάσταση της υγείας της μετά το χειρουργείο

Ευχάριστα είναι τα νέα για τη Μάρθα Καραγιάννη, η οποία υπεβλήθη χθες σε επέμβαση για …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *