Αρχική / -Ροή Ειδήσεων / Κατακλύστηκε από πρόσφυγες η Αθηνών – Λαμίας

Κατακλύστηκε από πρόσφυγες η Αθηνών – Λαμίας

Η εθνική οδός Αθηνών – Λαμίας από τη Θήβα μέχρι και τη Φθιώτιδα έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο hot spot. Συγκεκριμένα, από το μεσημέρι της Δευτέρας όλα τα μοτέλ της περιοχής γέμισαν από λεωφορεία στα οποία επέβαιναν πρόσφυγες που κατευθύνονταν στην Ειδομένη.

500 πρόσφυγες, ωστόσο, ακινητοποιήθηκαν στο ύψος των Θηβών, σε μοτέλ στο 90ο χλμ. από άνδρες της ΕΛΑΣ, οι οποίοι, όπως γνωστοποιήθηκε, είχαν διαφορετικές εντολές.

Να σημειωθεί πως στη Λαμία από το μεσημέρι της Δευτέρας έχουν ακινητοποιηθεί περισσότερα από 30 λεωφορεία σε διάφορα μοτέλ της Εθνικής οδού, ή και στην είσοδο της Λαμίας και πάνω από 1500 πρόσφυγες παραμένουν εκεί, αναμένοντας τις εξελίξεις.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ- ΜΠΕ, πριν από λίγο, η αστυνομία άρχισε να διοχετεύει λεωφορεία κάθε μισή ώρα, ενώ συγχρόνως καταφτάνουν στη Λαμία και άλλα κτελ από την Αθήνα.

Από την πλευρά τους φορείς της περιοχής προσπάθησαν να ανταποκριθούν συγκεντρώνοντας ό,τι τρόφιμα μπορούσαν, ωστόσο εκείνο που ζητούν οι πρόσφυγες είναι να συνεχίσουν το ταξίδι τους και μάλιστα άμεσα.

Δείτε ακόμα

Check Also

Ποιά και πότε ξεκινούν τα μέτρα για υποχρεωτικά rapid test σε καφέ, καταστήματα λιανικής, κομμωτήρια για τους ανεμβολίαστους

Από το Σάββατο 6 Νοεμβρίου η ζωή των ανεμβολίαστων θα αλλάξει. Συγκεκριμένα μόνο σε τρεις …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *