Αρχική / -Ροή Ειδήσεων / Κλείνει την πόρτα σε συνεργασίες και κατηγορεί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ο Θεοδωράκης

Κλείνει την πόρτα σε συνεργασίες και κατηγορεί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ο Θεοδωράκης

Την ίδια στιγμή που όλο και πιο πολλές φωνές ζητούν μια συνεργασία του Κέντρου, ο Σταύρος Θεοδωράκης κλείνει την πόρτα σε μία τέτοια προοπτική, λέγοντας πως «αυτό που έχει ανάγκη η χώρα δεν είναι νέα σχήματα αλλά νέες λύσεις».

«Πρέπει να αλλάξουμε το βαθύ κομματικό κράτος, να ενισχύσουμε την επιχειρηματικότητα των νέων. Πρέπει τις 4-5 απόλυτες προτεραιότητες που έχουμε ως Κίνημα να τις συζητήσουμε, να δούμε αν συμφωνούμε με κάποιους και μετά να συζητήσουμε το οποιοδήποτε επόμενο βήμα», δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Παίρνει κόσμο και φεύγει ο Θεοχάρης

«Η ΝΔ ευθύνεται, μαζί με το ΠΑΣΟΚ, για πολλά από τα δεινά της Ελληνικής κοινωνίας. Μπορεί σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ να σπάει όλα τα αρνητικά ρεκόρ αλλά αυτή η χώρα οικοδομήθηκε στα χέρια της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

Έχω λοιπόν αμφιβολίες αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπορεί να αλλάξει το συντηρητικό του κόμμα» ανέφερε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού της Θεσσαλονίκης, TV 100 ο επικεφαλής του Ποταμιού.

«Εμείς θα ενισχύουμε τις όποιες μεταρρυθμιστικές προτάσεις του κ. Μητσοτάκη αλλά δεν ξεγελιόμαστε, δεν αλλάζει εύκολα η ΝΔ», σημείωσε επίσης.

Αποκάλυψη Θεοδωράκη : Ο Τσίπρας διόρισε ξαδέρφη του στο Δημόσιο

«Οι χαρακτηρισμοί Κεντροαριστερά και Κεντροδεξιά έχουν “τελειώσει”. Αυτό αποδεικνύεται και από την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος αυτοπροσδιορίζεται ως “κεντροαριστερός” και που όλος ο κόσμος γνωρίζει ότι δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Υπάρχουν οι δυνάμεις της συντήρησης και οι δυνάμεις της μεταρρύθμισης. Οι δυνάμεις του λαϊκισμού και η προοδευτική κοινωνία», υπογράμμισε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Χρυσοβελώνη κατά Θεοδωράκη: Ημιμαθής, ανιστόρητος, απαίδευτος

Τέλος, σχολιάζοντας το γεγονός ότι οι δύο τελευταίες δημοσκοπήσεις της metron Analysis αλλά και της Alco δείχνουν το κόμμα του να μένει εκτός Βουλής, είπε: «Είναι πολύ πρόωρο οποιοδήποτε ασφαλές πολιτικό συμπέρασμα καθώς είναι πολύ μικρή η συσπείρωση των κομμάτων αυτή τη στιγμή».

Δείτε ακόμα

Check Also

Ποιά και πότε ξεκινούν τα μέτρα για υποχρεωτικά rapid test σε καφέ, καταστήματα λιανικής, κομμωτήρια για τους ανεμβολίαστους

Από το Σάββατο 6 Νοεμβρίου η ζωή των ανεμβολίαστων θα αλλάξει. Συγκεκριμένα μόνο σε τρεις …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *