Αρχική / -Ροή Ειδήσεων / Κλείνει την πόρτα σε συνεργασίες και κατηγορεί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ο Θεοδωράκης

Κλείνει την πόρτα σε συνεργασίες και κατηγορεί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ο Θεοδωράκης

Την ίδια στιγμή που όλο και πιο πολλές φωνές ζητούν μια συνεργασία του Κέντρου, ο Σταύρος Θεοδωράκης κλείνει την πόρτα σε μία τέτοια προοπτική, λέγοντας πως «αυτό που έχει ανάγκη η χώρα δεν είναι νέα σχήματα αλλά νέες λύσεις».

«Πρέπει να αλλάξουμε το βαθύ κομματικό κράτος, να ενισχύσουμε την επιχειρηματικότητα των νέων. Πρέπει τις 4-5 απόλυτες προτεραιότητες που έχουμε ως Κίνημα να τις συζητήσουμε, να δούμε αν συμφωνούμε με κάποιους και μετά να συζητήσουμε το οποιοδήποτε επόμενο βήμα», δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Παίρνει κόσμο και φεύγει ο Θεοχάρης

«Η ΝΔ ευθύνεται, μαζί με το ΠΑΣΟΚ, για πολλά από τα δεινά της Ελληνικής κοινωνίας. Μπορεί σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ να σπάει όλα τα αρνητικά ρεκόρ αλλά αυτή η χώρα οικοδομήθηκε στα χέρια της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

Έχω λοιπόν αμφιβολίες αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπορεί να αλλάξει το συντηρητικό του κόμμα» ανέφερε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού της Θεσσαλονίκης, TV 100 ο επικεφαλής του Ποταμιού.

«Εμείς θα ενισχύουμε τις όποιες μεταρρυθμιστικές προτάσεις του κ. Μητσοτάκη αλλά δεν ξεγελιόμαστε, δεν αλλάζει εύκολα η ΝΔ», σημείωσε επίσης.

Αποκάλυψη Θεοδωράκη : Ο Τσίπρας διόρισε ξαδέρφη του στο Δημόσιο

«Οι χαρακτηρισμοί Κεντροαριστερά και Κεντροδεξιά έχουν “τελειώσει”. Αυτό αποδεικνύεται και από την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος αυτοπροσδιορίζεται ως “κεντροαριστερός” και που όλος ο κόσμος γνωρίζει ότι δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Υπάρχουν οι δυνάμεις της συντήρησης και οι δυνάμεις της μεταρρύθμισης. Οι δυνάμεις του λαϊκισμού και η προοδευτική κοινωνία», υπογράμμισε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Χρυσοβελώνη κατά Θεοδωράκη: Ημιμαθής, ανιστόρητος, απαίδευτος

Τέλος, σχολιάζοντας το γεγονός ότι οι δύο τελευταίες δημοσκοπήσεις της metron Analysis αλλά και της Alco δείχνουν το κόμμα του να μένει εκτός Βουλής, είπε: «Είναι πολύ πρόωρο οποιοδήποτε ασφαλές πολιτικό συμπέρασμα καθώς είναι πολύ μικρή η συσπείρωση των κομμάτων αυτή τη στιγμή».

Δείτε ακόμα

Check Also

Επίδομα θέρμανσης: Δεύτερη ευκαιρία για αίτηση μέχρι τις 13 Ιανουαρίου

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία από την πλατφόρμα myΘέρμανση της ΑΑΔΕ, το σύνολο των αιτήσεων …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *