Αρχική / ΔΗΜΟΦΙΛΗ / Κράζουν τον Παντελίδη για τη φωτογραφία-ΣΟΚ- από το κέντρο που τραγουδάει

Κράζουν τον Παντελίδη για τη φωτογραφία-ΣΟΚ- από το κέντρο που τραγουδάει

Την αντίδραση και τα σχόλια πολλών μελών του facebook έχει προκαλέσει η φωτογραφία από το κέντρο που τραγουδάει ο Παντελίδης στη Θεσσαλονίκη και ανέβασε στο προφίλ του ένας από τους χρήστες του δικτύου. Στο κείμενό του σχετίζει την εικόνα του βουνού από λουλούδια που σχηματίστηκε στα πόδια του τραγουδιστή με την επίδειξη πλούτου και την οικονομική κατάσταση στη χώρα. Δείτε τη φωτογραφία και το κείμενο που ανέβασε ο Dimitris Soultas

Διαβάστε το κείμενο που συνοδεύει τη φωτογραφία:

” Η εικόνα είναι από τη χθεσινή εμφάνιση του Παντελίδη στη Θεσσαλονίκη. Το βουνό των λουλουδιών μετριέται σε χιλιάδες ευρώ. Και σχηματίστηκε από κάποιους που δεν πάνε απλώς να διασκεδάσουν, αλλά για να επιδείξουν τα φράγκα τους. Προφανώς ούτε που περνάει από το μυαλό του νεόπλουτου ότι με την αξία 2-3 πανεριών τρώει μία οικογένεια για μια βδομάδα.
Κάποιοι θα μιλήσουν για “δικαίωμα” του καθενός να διασκεδάζει όπως θέλει. Γεμίσαμε από τέτοια δικαιώματα είναι η αλήθεια. Όπως το δικαίωμα να ανοίγουν τα μαγαζιά Κυριακές, το δικαίωμα του εργοδότη να προστατεύεται από τις απεργίες, το δικαίωμα στη διασκέδαση, στην ανεμελιά, το δικαίωμα στο ίδιο το τίποτα. Μόνο το δικαίωμα στην ίδια τη ζωή τίθεται μονίμως εν αμφιβόλω. Άλλωστε στο χρηματιστήριο του φαίνεσθαι έχει πολύ μικρή αξία.”

Δείτε ακόμα

Check Also

Power Pass: Διευκρινίσεις για τον σωστό υπολογισμό της επιδότησης και για τις αιτήσεις των φοιτητών

Διευκρινίσεις για το πώς μπορεί να διαπιστώσει κανείς ότι έχει γίνει σωστός υπολογισμός στην αναδρομική …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *