Αρχική / ΔΗΜΟΦΙΛΗ / Κρίση μεταξύ ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ: Ενοχλημένος ο Θεοχαρόπουλος για τη διαγραφή Γρηγοράκου

Κρίση μεταξύ ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ: Ενοχλημένος ο Θεοχαρόπουλος για τη διαγραφή Γρηγοράκου

Η απόφαση της Φώφης Γεννηματά να προχωρήσει στη διαγραφή του Λεωνίδα Γρηγοράκου μετά τις δηλώσεις του βουλευτή Λακωνίας ότι οι εν ενεργεία βουλευτές του ΠΑΣΟΚ θα συμπορευθούν με τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη, προκάλεσε την έντονη ενόχληση της ΔΗΜΑΡ, του δεύτερου εταίρου στη σύμπραξη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Οπως αναφέρουν συνεργάτες του προέδρου της ΔΗΜΑΡ Θανάση Θεοχαρόπουλου, δεν υπήρξε καμία προηγούμενη ενημέρωση για την απόφαση αυτή καθώς ο κ. Θεοχαρόπουλος ενημερώθηκε μετά την ανακοίνωση διαγραφής Γρηγοράκου. Μάλιστα, κύκλοι Αγ. Κωνσταντίνου επισημαίνουν: «Χρειάζεται φυγή προς τα εμπρός με τη λειτουργία των συλλογικών οργάνων της συμπαράταξης όπου εκεί μπορούν να συζητούνται και θέματα αυτά».

Και οι «Κινήσεις Πολιτών» αντιδρούν

Για τη διαγραφή του βουλευτή Λεωνίδα Γρηγοράκου αντέδρασαν όμως και οι «Κινήσεις Πολιτών για τη Σοσιαλδημοκρατία», που δηλώνουν ότι δεν είχαν ενημερωθεί. Θεωρούν δε ότι «στον πυρήνα της σοσιαλδημοκρατίας βρίσκεται ο σεβασμός της διαφορετικότητας των απόψεων οι οποίες πρέπει να αντιμετωπίζονται με διάλογο στο πλαίσιο συλλογικών δημοκρατικών διαδικασιών» όπως δηλώνουν.

Δείτε ακόμα

Check Also

Σούπερ Μάρκετ: Αυτές είναι οι νέες αυξήσεις σε τιμές προϊόντων πρώτης ανάγκης

Με νέες αυξήσεις σε αρκετά προϊόντα θα κάνει ποδαρικό ο Οκτώβριος στα σούπερ μάρκετ. Σε …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *