Αρχική / ---SLIDER / Μέτωπο των κομμάτων απέναντι στις απαιτήσεις των δανειστών ζήτησε ο Κουρουμπλής

Μέτωπο των κομμάτων απέναντι στις απαιτήσεις των δανειστών ζήτησε ο Κουρουμπλής

«Η χώρα για να βγει από αυτή τη δοκιμασία χρειάζεται έναν νέο πατριωτισμό από όλους μας» επεσήμανε ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης,Παναγιώτης Κουρουμπλής μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη.
Ο κ. Κουρουμπλής εκτίμησε ότι το ΔΝΤ θα ήταν διαφορετικό εάν έβλεπε ένα ευρύτερο μέτωπο από τα πολιτικά κόμματα σε κάποια ζητήματα και ζήτησε απέναντι στις απαιτήσεις των δανειστών να υπάρχει κοινό μέτωπο.
«Το ζήτημα είναι εάν θα πέσει ο Τσίπρας; Θα σωθεί η χώρα άμα πέσει ο Τσίπρας;» τόνισε χαρακτηριστικά ο υπουργός Εσωτερικών.
Ο κ. Κουρουμπλής υποστήριξε επίσης ότι «η Ελλάδα με όσες δυσκολίες κι αν υπάρξουν δεν πρέπει να υποχωρήσει γιατί δεν γίνεται να υπάρξουν άλλα μέτρα» ενώ πρόσθεσε ότι «η Ευρώπη δεν αντέχει ένα Grexit».
Ερωτηθείς για τη δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας ότι «το νόμισμα αποκτά νόημα μόνο όταν υπηρετεί τον άνθρωπο» ο κ. Κουρουμπλής χαρακτήρισε «ατυχείς» τις αναφορές των κομμάτων για το ζήτημα. «Δεν χρειαζόταν να γίνει καμία αναφορά» τόνισε χαρακτηριστικά.

Δείτε ακόμα

Check Also

«Μέρισμα» 900 ευρώ για 200.000 ευάλωτα νοικοκυριά τα Χριστούγεννα

Το ποσό των 900 ευρώ θα καταβληθεί ως μέρισμα σε περισσότερα από 200.000 ευάλωτα νοικοκυριά …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *