Αρχική / -Ροή Ειδήσεων / Με απόφαση του Υπ. Συμβουλίου. Έρχονται 4.000 προσλήψεις

Με απόφαση του Υπ. Συμβουλίου. Έρχονται 4.000 προσλήψεις

Τις προσλήψεις περίπου 4.000 ατόμων, ενέκρινε το υπουργικό συμβούλιο, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Πιο αναλυτικά, πρόκειται για την πρόσληψη 103 ατόμων ως έκτακτο προσωπικό στο 57ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και 70 ατόμων ως έκτακτο προσωπικό στο 18ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, 3.564 ατόμων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας έως 8 μήνες, σε έργα με χρηματοδότηση της ΔΕΗ Α.Ε., του υπουργείου Πολιτισμού.

Επίσης εγκρίθηκε η κίνηση διαδικασιών πρόσληψης 76 ατόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, στην Εταιρεία Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (υπουργείο Περιβάλλοντος) καθώς και 35 ατόμων, διαφόρων ειδικοτήτων, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, στο Οργανισμό Σιδηροδρόμων Ελλάδος Α.Ε. (υπουργείο Υποδομών).

Με την ίδια απόφαση εγκρίνεται η κατανομή 54 δοκίμων Ειρηνοδικών Δ’ τάξεως, οι οποίοι περιλαμβάνονται στον τελικό πίνακα επιτυχόντων του διαγωνισμού της 19 2015 (ΦΕΚ Γ /81/09-2-2016) και οι οποίοι καταλαμβάνουν ισάριθμες κενές οργανικές θέσεις ειρηνοδικών των ειρηνοδικείων και πταισματοδικείων της χώρας, του Υπουργείου Δικαιοσύνης, για το έτος 2016. Επίσης, η κατανομή 80 δικαστικών λειτουργών, αποφοίτων της 21ης εκπαιδευτικής σειράς της Εθνικής Σχολής Δικαστικών Λειτουργών, στο υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, για το έτος 2016.

Στο μεταξύ στον καθορισμό της διαδικασίας μεταβολής του φορέα διορισμού των περιλαμβανομένων σε οριστικούς πίνακες διοριστέων προχώρησε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Δείτε ακόμα

Check Also

Πρόστιμο σε ανεμβολίαστους άνω των 60: Σήμερα Δευτέρα τα πρώτα – Δείτε αναλυτικά όλους τους λόγους απαλλαγής

Όλα τα φυσικά πρόσωπα που έχουν την κατοικία ή τη συνήθη διαμονή τους εντός της …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *