Αρχική / -Ροή Ειδήσεων / Μητσοτάκης: Το κόμμα είναι σε κώμα -Δεν είμαι υποχρεωμένος να συνεργαστώ με όλους

Μητσοτάκης: Το κόμμα είναι σε κώμα -Δεν είμαι υποχρεωμένος να συνεργαστώ με όλους

Βαθιές αλλαγές στη Νέα Δημοκρατία προανήγγειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στην περίπτωση που κερδίσει τις εσωκομματικές εκλογές.
«Το κόμμα είναι σε κώμα. Αν καταφέρω να κερδίσω θα έχω ισχυρή εντολή να ανανεώσω τη ΝΔ. Το δίλημμα είναι στασιμότητα ή δημιουργική ανανέωση», είπε μιλώντας στο Mega, ενώ πρόσθεσε: «Η ΝΔ έχει μια σειρά από στελέχη που ποτέ δεν κατάλαβα τι κάνουν, θα αξιοποιηθούν. Δεν έχω την υποχρέωση να συνεργαστώ με όλους».
Απαντώντας στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, αναφορικά με το γεγονός ότι δεν είχε πολιτευτεί αρκετά νωρίς και δεν έχει δώσει μεγάλο αγώνα για τη Νέα Δημοκρατία, σημείωσε:

«Αν ήθελα αξιοποιώντας και το πλεονέκτημα του ονόματός μου να είχα πολιτευτεί θα το είχα κάνει και νωρίτερα από τα 36 μου. Θα γυρίσω τούμπα το σκεπτικό του κ. Μεϊμαράκη και θα πω ότι για μένα είναι συγκριτικό πλεονέκτημα ότι εγώ για 10 χρόνια δούλεψα. Κι όταν θα προχωρήσω αύριο σε μια ανανέωση και έναν εμπλουτισμό των ψηφοδελτίων το πρώτο πράγμα που θα κοιτάω αν κάποιος θέλει να υπηρετήσει τη ΝΔ θα είναι αν έχει κολλήσει ένσημα κι αν είναι γειωμένος στην κοινωνία».
Ακόμη, προανήγγειλε τη διενέργεια συνεδρίου – ενδεχομένως και έκτακτου – σε μικρό χρονικό διάστημα, το οποίο θα επιλέξει και νέο γραμματέα του κόμματος.

Δείτε ακόμα

Check Also

Power Pass: Διευκρινίσεις για τον σωστό υπολογισμό της επιδότησης και για τις αιτήσεις των φοιτητών

Διευκρινίσεις για το πώς μπορεί να διαπιστώσει κανείς ότι έχει γίνει σωστός υπολογισμός στην αναδρομική …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *