Αρχική / ΔΗΜΟΦΙΛΗ / Πεντάμηνο πρόγραμμα ανέργων με πλήρη απασχόληση

Πεντάμηνο πρόγραμμα ανέργων με πλήρη απασχόληση

Πρόγραμμα προσλήψεων για 413 ανέργους σε θέσεις πλήρους απασχόλησης προβλέπει Δημόσια Πρόσκληση του ΟΑΕΔ στο πλαίσιο της προώθησης της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα.

Συγκεκριμένα, η Δημόσια Πρόσκληση του ΟΑΕΔ που εκδόθηκε σήμερα αφορά στη δημιουργία 413 θέσεων πλήρους απασχόλησης, για χρονικό διάστημα πέντε (5) μηνών, σε επιβλέποντες Φορείς του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και απευθύνεται σε ανέργους ηλικίας 18 ετών και άνω.

AdTech Ad
Σύμφωνα με τον ΟΑΕΔ η διαδικασία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους, εγγεγραμμένους ανέργους στο μητρώο του ΟΑΕΔ, θα ξεκινήσει μεθαύριο (από τις 10 π.μ. έως 12 μ.μ.) και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν την ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr) χρησιμοποιώντας το σχετικό πεδίο υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης.

Δικαίωμα υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων έχουν μόνο οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του Ο.Α.Ε.Δ., με την προϋπόθεση να ανήκουν σε μία τουλάχιστον από τις ακόλουθες κατηγορίες:

Εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, μέλη οικογενειών στις οποίες δεν εργάζεται κανείς και οι σύζυγοι αυτών είναι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ.
Εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, μέλη μονογονεϊκών οικογενειών στις οποίες δεν εργάζεται κανείς.
Εγγεγραμμένοι μακροχρόνια άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ.
Άνεργοι πτυχιούχοι ΑΕΙ πανεπιστημιακού και τεχνολογικού τομέα, εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, για την κάλυψη θέσεων με βάση τα τυπικά τους προσόντα.
Εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ άνω των 29 ετών.
Εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων ΑμεΑ του ΟΑΕΔ.

Δείτε ακόμα

Check Also

ΕΝΦΙΑ: Τι μπορούν να κάνουν όσοι δεν μπορούν να πληρώσουν την πρώτη δόση

Λίγες ημέρες έχουν ακόμη στη διάθεση τους οι ιδιοκτήτες ακινήτων για να εξοφλήσουν την πρώτη …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *