Αρχική / ΔΗΜΟΦΙΛΗ / Ραγδαίες εξελίξεις στην… κεντροαριστερά! Το μήνυμα του Γιώργου στη Φώφη

Ραγδαίες εξελίξεις στην… κεντροαριστερά! Το μήνυμα του Γιώργου στη Φώφη

Αναβρασμός επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στον ευρύτερο χώρο της Κεντροαριστεράς με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές, καθώς ο άλλοτε κραταιός αυτός πολιτικός χώρος αναζητά ξανά τον βηματισμό και το στίγμα του απέναντι τόσο στην άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ, όσο όμως και στην ανάδειξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην προεδρία της ΝΔ.

Ο επικεφαλής της Δημοκρατικής Παράταξης Γιώργος Παπανδρέου, φαίνεται να ξαναμπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι της ανασυγκρότησης του κεντροαριστερού χώρου. Ο ίδιος μάλιστα,φέρεται να αποδέχθηκε την πρόταση για διάλογο που κατέθεσε η Φώφη Γεννηματά.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της κοπής της πίτας του ΚΙΔΗΣΟ, ο κ. Παπανδρέου, επεσήμανε ότι σκοπεύει να «μπει» στο διάλογο για τη ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς.

Ο κ. Παπανδρέου τόνισε ότι πρέπει «να διαδραματίσουμε ρόλο για την ενότητα του ευρύτερου χώρου με προοδευτικό πρόσημο», ενώ πρόσθεσε ότι το κόμμα του σκοπεύει να βοηθήσει σε  μια προοδευτική αλλαγή στην Ελλάδα.

Παράλληλα, ο κ. Παπανδρέου, υπογράμμισε ότι η «διαρκής μέριμνα του ΚΙΔΗΣΟ είναι η συμπόρευση δημοκρατικών δυνάμεων στη χώρα». Ακόμη ξεκαθάρισε σε όλους τους τόνους ότι δεν πρόκειται να συμπορευθεί με τη Νέα Δημοκρατία, υπογραμμίζοντας πως η συγκέντρωση των «ευρωπαϊκών δυνάμεων», όπως λέγεται, δεν αρκεί.  «Πρέπει να μαζευτούν οι προοδευτικές δυνάμεις».

Δείτε ακόμα

Check Also

Η νέα λίστα που ισχύει από σήμερα για το «καλάθι του νοικοκυριού» ανά σούπερ μάρκετ

Νέες λίστες ανακοίνωσαν τα σούπερ μάρκετ σήμερα, Τετάρτη 23 Νοεμβρίου, στο Υπουργείο Ανάπτυξης όσον αφορά …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *