Αρχική / -Ροή Ειδήσεων / Στην Αμερική με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος θα αρχίσει το ταξίδι ελπίδας της 28χρονης Ντένιας

Στην Αμερική με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος θα αρχίσει το ταξίδι ελπίδας της 28χρονης Ντένιας

Η Ντένια Παράσχη ξεκινάει το ταξίδι της ελπίδας στην Αμερική και μάλιστα με το πρωθυπουργικο αεροσκάφος! Η αγάπη και το μήνυμα της Ζακυνθινής κοινωνίας έφτασε στις άκρες της γης, για να καταφέρει να ζήσει η 28χρονη Ντένια ενώ “κρίκος” στην υπόθεση είναι ο Σταύρος Κοντονής.
Όπως έγινε γνωστό δια στόματος Υφυπουργού Πολιτισμού – Αθλητισμού και Βουλευτή Ζακύνθου, ξεκινά το ταξίδι της ελπίδας για την 28χρονη Ντένια Παράσχη. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο κ. Τσίπρας με τον κ. Κοντονή τον ενημέρωσε ότι παραχωρείται έτοιμο και εξοπλισμένο ιατρικά το Πρωθυπουργικό αεροσκάφος, προκειμένου να γίνει η μεταφορά της Ντένιας στη Βοστόνη.

“Έχω κάνει την κυβέρνηση άνω-κάτω και άμεσα θα δρομολογηθεί το ζήτημα”, δήλωσε ο Υφυπουργός Σταύρος Κοντονής ο οποίος ήταν καθ΄ οδόν προς το νοσοκομείο για να βρεθεί κοντά στην ίδια και τους γονείς της και έριξε στο τραπέζι ακόμη και την ιδέα να ταξιδέψει το πρωθυπουργικό αεροσκάφος. Η αγάπη που ένωσε όλη τη Ζάκυνθο και δημιούργησε ενα μεγάλο κύμα ενδιαφέροντος, αγάπης, πάθους για ζωή, έμνευσης, ευαισθησίας, ταξίδεψε σε όλο τον πλανήτη.

Επόμενη κίνησή του, όπως αποκάλυψε, προκειμένου να συνδράμει και οικονομικά είναι να απευθυνθεί στις ΠΑΕ προκειμένου να ενισχύσουν την 28χρονη Ντένια.

Δείτε ακόμα

Check Also

Δείτε τις έξυπνες εφαρμογές που μειώνουν τον λογαριασμό στο σπίτι – Εντολή για 1.000 διακοπές τη μέρα λέει η ΔΕΗ

Σε δυσθεώρητα ύψη έχουν φτάσει οι λογαριασμοί ρεύματος τους τελευταίους μήνες με τους καταναλωτές να …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *