Αρχική / -Ροή Ειδήσεων / Τα κουπόνια της ΝΔ για να «μαζέψει» τα οικονομικά της (φωτό)

Τα κουπόνια της ΝΔ για να «μαζέψει» τα οικονομικά της (φωτό)

Ενίσχυση από τους πολίτες, προκειμένου να συμμαζέψει τα οικονομικά της, ζητά η Νέα Δημοκρατία, βγάζοντας κουπόνια από 5 ευρώ.
Με μότο «λίγα από πολλούς» η ΝΔ στην ιστοσελίδα της αναφέρει ότι αυτό είναι το νέο μοντέλο χρηματοδότησης της Νέας Δημοκρατίας.

Όσοι επιθυμούν να ενισχύσουν το κόμμα της ΝΔ μπορούν να το κάνουν ηλεκτρονικά, συνεισφέροντας όποιο ποσό θέλουν πάνω από 5 ευρώ.

Συγκεκριμένα στην σχετική φόρμα υπάρχουν ως προεπιλογές τα ποσά των 5, 10, 15, 20 και 50 ευρώ αλλά και η επιλογή άλλου ποσού, όπου ο καθένας μπορεί να συμπληρώσει το ποσό που επιθυμεί.

Η κίνηση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο του νοικοκυρέματος των οικονομικών του κόμματος που αμέσως μετά την εκλογή του προανήγγειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ξεκινώντας με την μετακόμιση των κεντρικών γραφείων σε χώρο με χαμηλότερο ενοίκιο.

Σήμερα, παρουσίασε το σχέδιο εξυγίανσης για τα οικονομικά του κόμματος, το οποίο θα έχει τρεις άξονες: Διαφάνεια, σεβασμό στο φορολογούμενο, ισοσκελισμένοι προϋπολογισμοί, έτσι ώστε τα κόμματα πρέπει να τα βγάζουν πέρα αποκλειστικά με τα οικονομικά τους.

«Βάζουμε σε τάξη το σπίτι μας… Όταν ζητάμε θυσίες από τους πολίτες πρέπει να φτιάξουμε πρώτα τα οικονομικά μας» δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ ενώ αποκάλυψε ότι τα χρέη της ΝΔ μέχρι σήμερα είναι 214 εκατ ευρώ, με τις ετήσιες δαπάνες να φτάνουν τα 8,2 εκατ. ευρώ.

Δείτε ακόμα

Check Also

Τουρισμός για όλους: Πάνω από 35.000 αιτήσεις μέσα σε 3 ώρες στο vouchers.gov.gr – Πώς θα κάνετε αίτηση

Σε λειτουργία τέθηκε μέσω του vouchers.gov.gr, το νέο πλήρως αναβαθμισμένο πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» που …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *