Αρχική / -Ροή Ειδήσεων / Την Παρασκευή θα δικαστούν οι γονείς της μικρής Μαρίας -Ο εισαγγελέας δεν αφήνει το παιδί να φύγει από το νοσοκομείοv

Την Παρασκευή θα δικαστούν οι γονείς της μικρής Μαρίας -Ο εισαγγελέας δεν αφήνει το παιδί να φύγει από το νοσοκομείοv

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι γονείς της μικρής Μαρίας, καθώς η δίκη τους ορίστηκε για τις 6 Μαΐου.
Οι γονείς του μικρού κοριτσιού, που θα δικαστούν από το αυτόφωρο, υποστηρίζουν ότι το παιδί έμεινε για λίγη ώρα μόνο του και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.
«Χάσαμε το παιδί μέσα σε δυο λεπτά μέσα στα μάτια μας και αμέσως σηκώσαμε όλο τον κόσμο για έρευνες. 200 άνθρωποι συμμετείχαμε στις έρευνες, τέσσερα σκυλιά, ενώ εγώ ο ίδιος πήγα αμέσως στην αστυνομία και δήλωσα εξαφάνιση», είπε. Ο πατέρας υποστηρίζει τη γραμμή του παππού της οικογένειας ότι κάποιος άρπαξε το παιδί αφού όπως είπε δεν μπορεί να περπάτησε τέσσερα χιλιόμετρα μόνο του.
Η εισαγγελέας πάντως δεν έχει δώσει  το πράσινο φως για να βγει το παιδί από το Αγία Σοφία αφού αναμένει να ολοκληρωθεί ο φάκελος με τις παιδοψυχιατρικές πραγματογνωμοσύνες αλλά και το πόρισμα του κοινωνικού λειτουργού.

Τι είπε το παιδί όταν βρέθηκε
Αμέσως μετά τον εντοπισμό της μικρής και τη μεταφορά της στο αστυνομικό τμήμα, φέρεται να ακολούθησε ο εξής διάλογος με τους αστυνομικούς της ΕΛ.ΑΣ.:

– Πού ήσουν;
– Στο δάσος.
– Τι ήθελες εκεί;
– Με άφησε η μαμά μου.
– Πώς βρέθηκες στο δάσος;
– Με άφησε η μαμά μου.

Δείτε ακόμα

Check Also

Δείτε τις έξυπνες εφαρμογές που μειώνουν τον λογαριασμό στο σπίτι – Εντολή για 1.000 διακοπές τη μέρα λέει η ΔΕΗ

Σε δυσθεώρητα ύψη έχουν φτάσει οι λογαριασμοί ρεύματος τους τελευταίους μήνες με τους καταναλωτές να …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *