Αρχική / -Ροή Ειδήσεων / Το ποδαρικό Παυλόπουλου σε μονογονεϊκή οικογένεια: Σοκαριστήκαμε όταν τον είδαμε στην πόρτα

Το ποδαρικό Παυλόπουλου σε μονογονεϊκή οικογένεια: Σοκαριστήκαμε όταν τον είδαμε στην πόρτα

Η κυρία Άννα δηλώνει ότι δεν περίμενε να δει μπροστά της τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας – Τα δώρα του Προέδρου της Δημοκρατίας, οι ευχές και η επιθυμία της μητέρας

Δεν πίστευε στα μάτια της η κυρία Άννα Βασιλείου από το Περιστέρι, μητέρα της 4χρονης Φωτεινής, όταν ξαφνικά χθες στις 12 το μεσημέρι χτύπησε το κουδούνι της και εμφανίστηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Ανδρέα Παχατουρίδη.

Η κυρία Άννα, όπως αναφέρει σε δηλώσεις της στο protothema.gr «τα έχασε», καθώς δεν περίμενε ότι θα έβλεπε μπροστά της τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

«Τον γνώρισα αμέσως, αλλά δεν φανταζόμουν ότι θα ερχόταν ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να μου κάνει ποδαρικό. Ήξερα ότι ο δήμαρχος θα επισκεπτόταν το παιδί κάποια στιγμή, αλλά δεν περίμενα αυτό το πράγμα. Ήρθε χθες στις 12 το μεσημέρι. Ξαφνικά χτυπάει το κουδούνι, ανοίγω την πόρτα και τι να δω, τον κ. δήμαρχο με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να στέκονται στην πόρτα μου. Σοκαρίστηκα, ξαφνιάστηκα, δεν με είχαν ειδοποιήσει και μου ήρθε πολύ ξαφνικό. Τους βλέπω και μένω άφωνη. Μου μίλησαν πρώτοι, μου ευχήθηκαν και ρώτησαν αν μπορούν να δουν την μικρή μου, την Φωτεινή», ανέφερε μεταξύ άλλων η 40χρονη γυναίκα.

Όπως εξιστορεί, όταν εκείνοι είδαν την μικρή Φωτεινή της μίλησαν και της ευχήθηκαν σαν να την ήξεραν και στην συνέχεια μπήκαν στο σπίτι με τα δώρα.

«Μόλις την είδαν την χαιρέτησαν. Αφού μπήκαν μέσα στο σπίτι μου έφεραν δύο καλάθια γεμάτα με παραδοσιακά δώρα, εκλεκτά κρασιά, γλυκά και παραδοσιακά εδέσματα όπως χυλοπίτες και τραχανά, καθώς και παιχνίδια για το παιδί.  Στην ολιγόλεπτη κουβέντα μας με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας αναφερθήκαμε στο θέμα της κρίσης, όπως της ανεργίας και της φτώχειας. Μιλήσαμε για τα παιδάκια της ηλικίας της κόρης μου, αλλά και για τους Έλληνες της Βορείου Ηπείρου και συμφωνήσαμε πως μετά την άνοιξη στο τέλος του 2016 τα πράγματα θα δείχνουν μια καλυτέρευση. Επίσης με ρώτησαν τι θα ήθελα εγώ, και τους απάντησα να βρω μια δουλειά να μεγαλώσω το παιδάκι μου».

Αξίζει να αναφέρουμε πως η κυρία Άννα Βασιλείου με καταγωγή από το Αργυρόκαστρο της Βορείου Ηπείρου, είναι χρόνια άνεργη, ενώ έχει χωρίσει και με τον σύζυγό της και συντηρείται από την κοινωνική πρόνοια του Δήμου Περιστερίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας, δεν ήταν προγραμματισμένη. Μάλιστα δεν είχε σχεδιαστεί και η κάλυψή της επικοινωνιακά από το επιτελείο του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Όπως φαίνεται η επίσκεψη έγινε μετά από επικοινωνία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου με τον Δήμαρχο Περιστερίου, Ανδρέα Παχατουρίδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Παχατουρίδης ανέφερε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας το πρόβλημα της κυρίας  Άννας Βασιλείου και της 4χρονης κόρης της.

Έτσι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, χωρίς δεύτερη σκέψη ζήτησε από τον δήμαρχο να επισκεφτούν την 40χρονη γυναίκα.

Δείτε ακόμα

Check Also

Power Pass: Διευκρινίσεις για τον σωστό υπολογισμό της επιδότησης και για τις αιτήσεις των φοιτητών

Διευκρινίσεις για το πώς μπορεί να διαπιστώσει κανείς ότι έχει γίνει σωστός υπολογισμός στην αναδρομική …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *