Αρχική / ΔΗΜΟΦΙΛΗ / Φλαμπουράρης: «Δεν πρόκειται να αποσυρθεί το ασφαλιστικό – Οι αγρότες να προσέλθουν σε διάλογο»

Φλαμπουράρης: «Δεν πρόκειται να αποσυρθεί το ασφαλιστικό – Οι αγρότες να προσέλθουν σε διάλογο»

Δεν συζητάμε απόσυρση του ασφαλιστικού ξεκαθαρίζει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Real News»,ο Υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης, εξηγώντας ότι η ασφαλιστική μεταρρύθμιση είναι «απολύτως αναγκαία και κατεπείγουσα».

«Χωρίς αυτή, οι συντάξεις τα επόμενα χρόνια δεν θα μπορούν να πληρωθούν», υποστηρίζει και προσθέτει: «Η κυβέρνησή μας συζητάει κάθε πρόταση που μπορεί πραγματικά να βελτιώσει τη μεταρρύθμιση του συνταξιοδοτικού».

‘Οσον αφορά τις μαζικές κοινωνικές αντιδράσεις των τελευταίων ημερών, ο κ. Φλαμπουράρης ξεκαθαρίζει ότι η κυβέρνηση δεν χρειάζεται την πόλωση και εκφράζει την άποψη ότι η κοινωνία δεν βρίσκεται απέναντι από την κυβέρνηση, γιατί αναγνωρίζει ότι η κυβερνητική πολιτική επιδιώκει «να υπερασπιστεί τα συμφέροντα της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού, ιδιαίτερα των πιο αδύναμων εισοδηματικά στρωμάτων».

Σχετικά με τις αντιδράσεις του αγροτικού κόσμου για το ασφαλιστικό, ο υπουργός Επικρατείας εκφράζει την ελπίδα οι δυνάμεις που επιλέγουν την αδιαλλαξία στους κόλπους των αγροτών, να περιθωριοποιηθούν και οι αγρότες να κατανοήσουν ότι το συμφέρον τους είναι με την κοινωνία μαζί τους, να προσέλθουν στο διάλογο.

Δείτε ακόμα

Check Also

«Μέρισμα» 900 ευρώ για 200.000 ευάλωτα νοικοκυριά τα Χριστούγεννα

Το ποσό των 900 ευρώ θα καταβληθεί ως μέρισμα σε περισσότερα από 200.000 ευάλωτα νοικοκυριά …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *