Αρχική / -Ροή Ειδήσεων / Χάνει το γραφείο του στη Βουλή ο Μεϊμαράκης -Μετακομίζει λόγω κανονισμού

Χάνει το γραφείο του στη Βουλή ο Μεϊμαράκης -Μετακομίζει λόγω κανονισμού

«Εξωση» κάνει η ηγεσία της Βουλής στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, εφαρμόζοντας τον κανονισμό, καθώς χάνει το γραφείο του στο ισόγειο, όπου θα μεταφερθεί η Ενωση Κεντρώων.

Ο κ. Μεϊμαράκης χρησιμοποιούσε αυτό το γραφείο από την ημέρα που παρέδωσε στην Ζωή Κωνσταντοπούλου, ως πρώην πρόεδρος της Βουλής και πλέον στο εξής θα στεγάζεται εκεί η κοινοβουλευτική ομάδα και ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων.

Ο κ. Μεϊμαράκης είναι ο πρώτος πρώην πρόεδρος που μετακομίζει εκτός βουλευτηρίου όσο παραμένει εκλεγμένος βουλευτής. Γραφείο στον οδό Μητροπόλεως έχει ήδη παραχωρηθεί στη Ζωή Κωνσταντοπούλου. Στη Λ. Αμαλίας βρίσκεται ο Απόστολος Κακλαμάνης, ενώ στο κτήριο της οδού Σέκερη βρίσκονται τα γραφεία των Άννας Ψαρούδας – Μπενάκη, Δημήτρη Σιούφα, Φίλιππου Πετσάλνικου και Βύρωνα Πολύδωρα.

Υψηλοί υπηρεσιακοί παράγοντες της Βουλής, επισημαίνουν- σύμφωνα με το vouliwatch- ότι το αν τελικώς θα διατηρήσει ο κ. Μεϊμαράκης γραφείο εντός βουλευτηρίου, έγκειται πλέον στη διακριτική ευχέρεια της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ, η οποία μπορεί να του διαθέσει κάποιον από τους χώρους που ήδη διαθέτει.

Ακόμη, η Βουλή χορήγησε χώρους στον πρώτο όροφο στους δύο ανεξάρτητους βουλευτές, τους Στάθη Παναγούλη και Νίκο Νικολόπουλο.

Πηγή: Χάνει το γραφείο του στη Βουλή ο Μεϊμαράκης -Μετακομίζει λόγω κανονισμού | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/245214/hanei-grafeio-toy-sti-voyli-o-meimarakis-metakomizei-logo-kanonismoy#ixzz3x6HxSHCs

Δείτε ακόμα

Check Also

Power Pass: Διευκρινίσεις για τον σωστό υπολογισμό της επιδότησης και για τις αιτήσεις των φοιτητών

Διευκρινίσεις για το πώς μπορεί να διαπιστώσει κανείς ότι έχει γίνει σωστός υπολογισμός στην αναδρομική …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *