Αρχική / Uncategorized / Ώρα μηδέν για το προσφυγικό! Οι προτάσεις για σύγκληση συμβουλίου πολιτικών αρχηγών

Ώρα μηδέν για το προσφυγικό! Οι προτάσεις για σύγκληση συμβουλίου πολιτικών αρχηγών

Τηλεφωνική επικοινωνία με τη Φώφη Γεννηματά είχε ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές της ξεκαθάρισε ότι δεν θεωρεί πως συντρέχει λόγος σύγκλησης του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών για το Προσφυγικό αυτή τη στιγμή, ενώ επιφυλάχθηκε να εξετάσει το ενδεχόμενο, εάν συντρέχουν λόγοι, να πραγματοποιηθεί πριν ή μετά τη Σύνοδο Ε.Ε.-Τουρκίας στις 7 Μαρτίου.

Νωρίτερα, θετικά ανταποκρίθηκε ο Πάνος Καμμένος στο κάλεσμα της Φώφης Γεννηματά για σύγκληση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλου, προκειμένου να χαραχθεί μία εθνική γραμμή αντιμετώπισης της προσφυγικής κρίσης.

Τη δήλωση έκανε ο υπουργός Άμυνας απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την πρόταση της προέδρου του ΠΑΣΟΚ για συνάντηση των πολιτικών αρχηγών υπό τον Προκόπη Παυλόπουλο για το Προσφυγικό.

Στη συνάντηση της κ. Γεννηματά με τον Προκόπη Παυλόπουλο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τόνισε πως είναι στη διάθεση του πρωθυπουργού και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι κυβέρνηση και κόμματα θα καταφέρουν να βρουν μια κοινή γραμμή.

Δείτε ακόμα

Check Also

Έφυγε από την ζωή ο παγκοσμίου φήμης συνθέτης Βαγγέλης Παπαθανασίου

Ο παγκοσμίου φήμης συνθέτης Βαγγέλης Παπαθανασίου απεβίωσε σε ηλικία 79 ετών και την είδηση επιβεβαίωσε, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *