Αρχική / ΔΗΜΟΦΙΛΗ / Η Δήμητρα παρουσίασε την «Οργή του Ανδρέα» – Ποιοι παλιοί φίλοι έδωσαν το παρών

Η Δήμητρα παρουσίασε την «Οργή του Ανδρέα» – Ποιοι παλιοί φίλοι έδωσαν το παρών

Την πολιτική παρακαταθήκη του Ανδρέα μέσα από 509 σελίδες  με έγγραφα- ντοκουμέντα και κατηγορεί ευθέως όσους τον διαδέχθηκαν ότι συνειδητά «από-Παπανδρεοποίησαν το ΠΑΣΟΚ, παραθέτει μέσα από το βιβλίο της, η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου

Η παρουσίαση του βιβλίου με τίτλο «Η οργή του Ανδρέα» έγινε από τον Εκδοτικό Οργανισμό Λιβάνη το απόγευμα της Πέμπτης στην Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών.

Η παρουσίαση του βιβλίου έγινε μεταξύ φίλων και γνωστών της κυρίας Λιάνη, μεταξύ των οποίων και ο εκδότης της Ανδρέας Λιβάνης, ο επιχειρηματίας Πρόδρομος Εμφιετζόγλου αλλά και ο υφυπουργός Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων Παναγιώτης Σγουρίδης.

Εντύπωση πάντως προκάλεσε η πλήρης απουσία στελεχών του ΠΑΣΟΚ και σημαντικών συντρόφων του ιστορικού αργηγού του κινήματος.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

«Το Κίνημά μας, που γεννήθηκε για να εκφράσει μια πατριωτική συνείδηση, μια στρατηγική ανεξαρτησίας, δεν πρέπει να έχει δίλημμα, ούτε μια στιγμή, για το δρόμο που θα ακολουθήσει και τώρα και στο μέλλον… Δίνουμε τη μάχη ενάντια στην ενσωμάτωση στο σύστημα, που πάντα καραδοκεί. Υπάρχει ευθύνη σε κάθε πολίτη, και ιδιαίτερα στους νέους, για τη συγκρότηση ενός Πατριωτικού Κινήματος ανεξαρτησίας και ειρήνης, που θα στηρίξει τις μεγάλες πολιτικές και εθνικές επιλογές στις αποφασιστικές στιγμές… Ελλάδα και Ελληνισμός να βρούμε τώρα τον ιστορικό μας βηματισμό, γιατί αύριο θα είναι αργά. Η Αναγέννηση θα μείνει στο χώρο της ουτοπίας αν δεν οικοδομείται σε μια διαρκή αφύπνιση και ανάταση του ενωμένου έθνους… Το όραμά μας είναι απλό και στέρεο. Αναδύεται μέσα από την Ιστορία, τον πολιτισμό, την ταυτότητα και τη γεωπολιτική θέση της χώρας».

Δείτε ακόμα

Check Also

Τουρισμός για όλους: Πάνω από 35.000 αιτήσεις μέσα σε 3 ώρες στο vouchers.gov.gr – Πώς θα κάνετε αίτηση

Σε λειτουργία τέθηκε μέσω του vouchers.gov.gr, το νέο πλήρως αναβαθμισμένο πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» που …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *