Αρχική / ΔΗΜΟΦΙΛΗ / Η ΝΔ μετακομίζει στο Μοσχάτο – Κυριάκος: Από 95.000 ενοίκιο θα πληρώνουμε 9.800!

Η ΝΔ μετακομίζει στο Μοσχάτο – Κυριάκος: Από 95.000 ενοίκιο θα πληρώνουμε 9.800!

Πράξη έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης τη δέσμευσή του ότι θα μετακομίσει από τα πολυτελή γραφεία της Συγγρού που διατηρεί η Νέα Δημοκρατία, σε πιο φθηνό κτίριο.

Οπως ανακοίνωσε μάλιστα ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, το κόστος θα είναι το… ένα δέκατο των όσων πληρώνει σήμερα η ΝΔ ενώ το κτίριο θα έχει διπλάσιο χώρο.

«Βάζουμε σε τάξη το σπίτι μας. Έχω εντολή για οικονομική εξυγίανση στη Νέα Δημοκρατία με διαφάνεια και σεβασμό στο φορολογούμενο. Η ΝΔ μετακομίζει και από 95.000 € ενοίκιο που πλήρωνε μέχρι σήμερα, θα πληρώνει 9.800 €» έγραψε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Οι υπογραφές «έπεσαν» και πλέον η ΝΔ δρομολογεί την μετακόμισή της από την Συγγρού, στην οδό Πειραιώς και στην περιοχή του Μοσχάτου.

Τα νέα γραφεία της ΝΔ θα βρίσκονται στον αριθμό 62 της οδού Πειραιώς σε ένα τριώροφο βιοτεχνικό κτίριο συνολικού εμβαδού περί των 2.500 τ.μ. (της Συγγρού είναι περίπου 1.000 τ.μ). Η μετακόμιση αναμένεται να ολοκληρωθεί μετά το Πάσχα καθώς πρέπει να γίνουν εν τω μεταξύ εργασίες ώστε να μπορεί το εν λόγω κτίριο να στεγάσει όλες τις υπηρεσίες του κόμματος.

Δείτε ακόμα

Check Also

Power Pass: Διευκρινίσεις για τον σωστό υπολογισμό της επιδότησης και για τις αιτήσεις των φοιτητών

Διευκρινίσεις για το πώς μπορεί να διαπιστώσει κανείς ότι έχει γίνει σωστός υπολογισμός στην αναδρομική …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *