Αρχική / ---SLIDER / (Τάπε σταράτα αλλά….) Αποδοκίμασαν άγρια τον Βασίλη Λεβέντη – Δείτε γιατί! (βίντεο)

(Τάπε σταράτα αλλά….) Αποδοκίμασαν άγρια τον Βασίλη Λεβέντη – Δείτε γιατί! (βίντεο)

Ένταση επικράτησε στο Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη.

Η ομιλία του προκάλεσε σφοδρές αποδοκιμασίες και αντιδράσεις στο σώμα του Συνεδρίου καθώς ο κ. Λεβέντης άσκησε οξεία κριτική στις πρώην ηγεσίες του ΠΑΣΟΚ με ονομαστικές αναφορές στον Κώστα Σημίτη και τον Γιώργο Παπανδρέου και στις επιλογές τους.

Ο Βασίλης Λεβέντης ξεκίνησε λέγοντας πως το 74? έτρεχε για το ΠΑΣΟΚ, χαρακτήρισε ατύχημα την απώλεια του Γιώργου Γεννηματά, αλλά επιτέθηκε στον Γιώργο Παπανδρέου για το μνημόνιο, προκαλώντας διαμαρτυρίες.

Mίλησε ακόμη και για τον δανεισμό του ΠΑΣΟΚ τα προηγούμενα χρόνια, ενώ επέκρινε την Φώφη Γεννηματά για την απόφαση της να μην υπερψηφίσει το νόμο για την απλή αναλογική.

Ελπίζω να μη θέλετε μια ομιλία σαν του κ. Καραθανασόπουλου, συνέχισε και εστίασε τα πυρά του στον Κώστα Σημίτη που έβαλε τη χώρα στο ευρώ χωρίς να έχει κάνει τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις. Μας χωρίζει η απλή αναλογική, τόνισε φθάνοντας στο σήμερα. Θέλω μια Ελλάδα με συμμαχικές κυβερνήσεις, ξεκαθάρισε.

Προκάλεσε, όμως, και άλλες διαμαρτυρίες βάζοντας στο στόχαστρο την ομιλία της κυρίας Γεννηματά, λέγοντας πως είχε πολλά συνθήματα.

Ο κ. Λεβέντης απαντώντας στις αποδοκιμασίες είπε προς τους συνέδρους πως δεν ήλθε στο Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής για να αποσπάσει χειροκροτήματα και έκλεισε την ομιλία του.

Σε απάντηση, το προεδρείο του Συνεδρίου και συγκεκριμένα, ο Γιάννης Κουτσούκος τόνισε πως το Κίνημα Αλλαγής είναι φιλόξενο κόμμα, ωστόσο, οι σύνεδροι δεν μπορούν να δέχονται προσβολές

δείτε το βίντεο

Δείτε ακόμα

Check Also

Έφυγε από την ζωή ο παγκοσμίου φήμης συνθέτης Βαγγέλης Παπαθανασίου

Ο παγκοσμίου φήμης συνθέτης Βαγγέλης Παπαθανασίου απεβίωσε σε ηλικία 79 ετών και την είδηση επιβεβαίωσε, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *