Αρχική / ---SLIDER / «Στο σφυρί» η ταινιοθήκη και τα ακίνητα του Mega (ποιές σειρές θα πουληθούν)

«Στο σφυρί» η ταινιοθήκη και τα ακίνητα του Mega (ποιές σειρές θα πουληθούν)

Η διαχειρίστρια εταιρεία του Mega δημοσίευσε τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου τους όρους και τις ημερομηνίες για τον πλειοδοτικό διαγωνισμό του συνόλου της περιουσίας του Μεγάλου (άλλοτε) Καναλιού.Από τη διαδικασία δε θα γλυτώσουν όχι τα κτήρια, αλλά ούτε και η πλούσια ταινιοθήκη του Mega Channel δηλαδή τα σίριαλ, μαζί με τα σήματα του σταθμού και τον μηχανολογικό του εξοπλισμό.

Σε πλειοδοτικό μηχανισμό θα εκποιηθούν και οι συμμετοχές της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ σε άλλες εταιρίες, οι απαιτήσεις από πελάτες της εταιρείας, που όμως οι περισσότερες είναι μη εισπράξιμες, καθώς και ο μηχανολογικός εξοπλισμός, τα μεταφορικά μέσα, τα έπιπλα και τα αποθέματα.

Σύμφωνα με την δημόσια πρόσκληση της ειδικής διαχειρίστριας, οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές, που θέλουν να αποκτήσουν την περιουσία του Μεγάλου Καναλιού, θα πρέπει να υποβάλουν την δεσμευτική προσφορά τους ως την 1η Νοεμβρίου στις 11.00 στα γραφεία της εταιρείας. Πέραν των απαραίτητων δικαιολογητικών θα πρέπει να υποβάλουν και εγγυητική επιστολή που να αποδεικνύει ότι διαθέτουν το ποσό που προσφέρουν.Πωλούνται όλα τα σίριαλ
Στον δεύτερο διαγωνισμό, που αποτελεί και την «καρδιά» αυτού που έχει απομείνει απ’ τον ιστορικό τηλεοπτικό σταθμό, περιλαμβάνονται:

Η ταινιοθήκη, η οποία με τη σειρά της περιλαμβάνει:

α) γενικό αρχείο

β) ενημερωτικό αρχείο (εκπομπές ενημερωτικού – ψυχαγωγικού περιεχομένου)

γ) τηλεπαιχνίδια

δ) μονόλεπτα γενικού περιεχομένου

ε) μυθοπλασία με σενάριο (ελληνικές σειρές)

στ) αθλητικές εκπομπές και επιλεγμένες αθλητικές διοργανώσεις (αγώνες).

η)Επιπρόσθετα όλο το ειδησεογραφικό και αθλητικό αρχείο (δελτία, ρεπορτάζ, στιγμιότυπα αγώνων και διοργανώσεων)

Ορισμένες από τις τηλεοπτικές παραγωγές του Μέγκα που βγαίνουν στο σφυρί

Τι ισχύει για τα σήματα

Αυτά αφορούν τόσο το ίδιο το κανάλι και τις λειτουργίες του, όσο και διάφορες εκπομπές. Μαζί με τα σήματα θα μεταβιβασθεί ο διαδικτυακός ιστότοπος MEGATV.com καθώς και όλοι οι λογαριασμοί κοινωνικής δικτύωσης.Πωλούνται και… αγροτεμάχια του σταθμού

-1 αγρός με ελαιόδεντρα και λοιπά οπωροφόρα δέντρα, άρτιος και οικοδομήσιμος, στη θέση ΣΩΡΟΤΖΙΚΟΣ της Κτηματικής Περιφέρειας του Δήμου Αμαρουσίου, εκτός σχεδίου πόλεως. Η έκταση του είναι 6.678,41 τμ.

– 1 αγροτεμάχιο στη θέση ΣΩΡΟΣ Αμαρουσίου, εκτός σχεδίου πόλεως και εκτός ζώνης, 2.096 τμ.

– 1 αγροτεμάχιο στη θέση ΣΩΡΟΣ ή ΜΕΛΙΣΣΙΑ Αμαρουσίου εκτός σχεδίου πόλεως και εντός ζώνης έκτασης 1.231,92 τμ

-1 αγροτεμάχιο στη θέση ΣΩΡΟΣ ή ΜΕΛΙΣΣΙΑ εκτός σχεδίου και εκτός ζώνης έκτασης 8.677 τ.μ.

Επίσης η ειδική διαχειρίστρια επισημαίνει ότι υπάρχει δικαστική διεκδίκηση της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ από το Δημόσιο αγροτεμαχίου 1.648 τ.μ. που είχε κατασχεθεί το 2012. Στην περίπτωση δικαίωσης της το ακίνητο θα περάσει στον πλειοδότη. Εάν πάλι μέχρι την υπογραφή της μεταβίβασης δεν έχει τελεσιδικήσει δικαστικά τότε θα περάσει στον πλειοδότη το δικαίωμα του ακινήτου.

(Με πληροφορίες από capital.gr)

Δείτε ακόμα

Check Also

Επίδομα θέρμανσης: Δεύτερη ευκαιρία για αίτηση μέχρι τις 13 Ιανουαρίου

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία από την πλατφόρμα myΘέρμανση της ΑΑΔΕ, το σύνολο των αιτήσεων …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *