Αρχική / -Ροή Ειδήσεων / 4 απίστευτα πράγματα που οι άντρες βρίσκουν σέξι σε μία γυναίκα!

4 απίστευτα πράγματα που οι άντρες βρίσκουν σέξι σε μία γυναίκα!

Αν μπορούσε μία γυναίκα να μπει στο αντρικό μυαλό, σίγουρα θα έλυνε τα προβλήματα όλων μας και θα έκανε τις σχέσεις πολύ πιο απλές και εύκολες. Ωστόσο, επειδή αυτό, τουλάχιστον ακόμα δεν γίνεται, και καλύτερα γιατί έτσι διατηρείται και ένα μυστήριο, προσπαθούμε μέσω ερωτήσεων από φίλους άντρες να μάθουμε τι τελοσπάντων θέλει ένας άντρας από μία γυναίκα!

Τα πράγματα θα ήταν πολύ πιο απλά αν ήθελε μόνο ένα ωραίο σώμα και ένα σέξι πρόσωπο, που συνήθως αυτά του αρκούν όταν αυτό που ζητά είναι το sex! Ωστόσο, όταν το πράγμα το βλέπει κάπως αλλιώς, και είναι διατεθειμένος να κάνει και κάτι παραπάνω, οι λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά. Αυτό σίγουρα δεν είναι κάτι που το ακούτε πρώτη φορά, αυτό όμως που ίσως να μην έχετε ξανακούσει, είναι ότι τα αγόρια δίνουν σημασία σε πολύ ιδιαίτερες λεπτομέρειες, οι οποίες είναι ικανές είτε να τους ενθουσιάσουν είτε να τους ξενερώσουν! Παρακάτω λοιπόν, σας έχουμε κάποια πράγματα, τα οποία ένας άντρας εύχεται να είχε η γυναίκα που του αρέσει, αλλά μάλλον θεωρεί κάπως παράλογο να το… εκφράσει!

1. Να τρώει: Ναι εδώ ίσως υπάρξουν παρεξηγήσεις, γι’ αυτό λέμε να γίνουμε κάπως πιο σαφείς και συγκεκριμένοι. Όταν μία γυναίκα απολαμβάνει το φαγητό της και δεν ντρέπεται να το κάνει ακόμα και μπροστά σε κόσμο, ή στον άντρα με τον οποίο έχει βγει ραντεβού, δίνει το μήνυμα ότι είναι σε θέση να αφήνει τον εαυτό της ελεύθερο και να απολαμβάνει τις μικρές χαρές, ηδονές θα το πούμε εμείς, της ζωής! Το θέμα στην προκειμένη βέβαια είναι, ότι αν έχετε κάποια περιττά κιλά, αντιλαμβανόμαστε το πόσο δύσκολο ίσως να είναι για εσάς να αφεθείτε, καθώς τρέμετε και μόνο στην ιδέα αποδοκιμαστικών σχολίων, τα οποία σχεδόν πάντα είναι μέσα στο μυαλό σας. Εν ολίγοις, δεν είπαμε να πέσετε με τα μούτρα, αλλά αν θέλετε να φάτε τηγανιτές πατάτες και γλυκό, μπορείτε να το κάνετε άφοβα πιστεύουμε! Στο κάτω κάτω δε βγαίνετε και με μοντέλο. Που ακόμα και αυτά, κάποιες φορές τις ατασθαλίες τους τις κάνουν!

Δείτε όλο το άρθρο στο genous-thilikou.gr

Δείτε ακόμα

Check Also

Επίδομα θέρμανσης: Δεύτερη ευκαιρία για αίτηση μέχρι τις 13 Ιανουαρίου

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία από την πλατφόρμα myΘέρμανση της ΑΑΔΕ, το σύνολο των αιτήσεων …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *