Αρχική / ΣΧΟΛΙΑ-ΓΡΑΦΩ / *ΤΗΝ ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΗ: Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που να πιστεύει τα παραμύθια που απροκάλυπτα μας ταϊζουν.

*ΤΗΝ ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΗ: Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που να πιστεύει τα παραμύθια που απροκάλυπτα μας ταϊζουν.

STYLO=11Άκουγα λοιπόν την ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών στην ερώτηση  της Εισαγγελίας Αθηνών για την επ΄ αόριστον αναβολή της δίκης, της μεγαλοθόρυβης υπόθεσης  της Siemens, που τυπικά έχει ξεκινήσει το 2006 με 70 κατηγορούμενους Έλληνες και Γερμανούς για πολλά εκατομμύρια μίζες ..

Η δικαιολογία λοιπόν -λένε- είναι ότι το μεταφραστικό του ΥΠΕΞ δεν πρόλαβε να μεταφράσει το 700 σελίδων βούλευμα για να παραδοθεί στους κατηγορούμενους 30 ημέρες πριν την δίκη. Το ΥΠΕΞ λέει ότι τις έχει παραδώσει εγκαίρως τις σχετικές επίσημες μεταφράσεις στην αρμόδια Εισαγγελία και το παραμύθι συνεχίζεται γιατί όπως φαίνεται είναι μπλεγμένα στην «μάσα» μεγάλα και σπουδαία ονόματα της πολιτικής σκηνής.

Αλλά έλεος ρε παιδιά, 10 ολόκληρα χρόνια κρατάει αυτή η «κολόνια» και τώρα αναβλήθηκε επ΄ αόριστον, δηλ. ΠΟΤΕ.

Και εγώ πέρυσι που δικαζόμουν για μία παράβαση του ΚΟΚ για 60€ και ζήτησα μια αναβολή 10 ημερών, μόνο ισόβια δεν μου έβαλαν μόλις άκουσαν την λέξη ΑΝΑΒΟΛΗ.
Είναι να τόχει η Siemens σου….

———-

*EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ: Και βέβαια είναι πολλά τα λεφτά.
-3 από τους πλουσιότερους Έλληνες επιχειρηματίες, δημιούργησαν ένα MEGA-λο τηλεοπτικό κανάλι.
-Χρωστάνε σήμερα σε όποιον μιλάει Ελληνικά και μάλλον …αμερικάνικα.
-Δεν πληρώνουν σήμερα ΚΑΝΕΝΑ, ούτε προσωπικό, εξωτερικούς συνεργάτες, παραγωγούς κλπ.
-Παίρνουν φορολογική ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ –όποτε θέλουν- και καταθέτουν (;)  φάκελο για αδειοδότηση (ενώ εσύ δεν μπορείς πάρε αν χρωστάς 22.40€, στην εφορία η αλλού)
-Επί 24ωρου βάσεως προβάλλουν επαναλήψεις –από την εποχή του Κολοκοτρώνη-  και η θεαματικότητα  έχει πέσει στα μονοψήφια νούμερα και τέλος
-Από διαφημιστικής πλευράς,  δεν υπάρχει κενό ούτε για το σήμα του καναλιού και το ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ οι εκατοντάδες διαφημίσεις είναι ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΤΗΣ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ. ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟ ΤΟ ΖΕΣΤΟ ΜΕΤΡΗΤΟ ΧΡΗΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΟΥΣ  ΜΗΝΕΣ ;;;;;;
-Καλή επιχείρηση, ΚΑΝΕ ΕΣΥ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ
——————————————-

*Τι κόψιμο των συντάξεων και του ΕΚΑΣ, με αυτά θα ασχολούμεθα τώρα, τρέχουμε να αγοράσουμε τα 15 επόμενα επεισόδια της μεγάλης Τούρκικης σειράς., BAHAR είναι δυνατόν να χάνονται τέτοιες ευκαιρίες….
——————————————-

Δείτε ακόμα

Check Also

«Καμπανάκι» Αρναούτογλου για «επικίνδυνο κύμα καύσωνα»: Πότε αναμένεται να πλήξει την Ελλάδα

Για επικίνδυνο κύμα καύσωνα το οποίο αναμένεται να «επισκεφτεί» μέρος της Ευρώπης προς τα τέλη …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *