Αρχική / ---SLIDER / Δεν έχει τέλος ο “πόλεμος” ανάμεσα στη χήρα του Στάθη Ψάλτη και τον αδελφό

Δεν έχει τέλος ο “πόλεμος” ανάμεσα στη χήρα του Στάθη Ψάλτη και τον αδελφό

Δεν έχει τέλος ο “πόλεμος” ανάμεσα στη χήρα του Στάθη Ψάλτη και τον αδελφό, την κόρη του ηθοποιού μετά το θάνατό του. Ο Γιάννης Ρώτας σπάει για μια ακόμη φορά τη σιωπή του και αποκαλύπτει πως από τη στιγμή που βγήκε και μίλησε δημόσια για πρόσωπα και πράγματα που ενεπλάκησαν στη ζωή του αδελφού του, απειλούν και την δική του ζωή.

“Δέχομαι απειλές για τη ζωή μου από αγνώστους”, αποκαλύπτει στην Espresso και προσθέτει: “Αναγκάστηκα να κάνω φραγή απορρήτων εισερχομένων κλήσεων, για να σταματήσει αυτό το μαρτύριο των απειλών για τη ζωή μου. Μάλιστα ένα βράδυ μου χτύπησαν το κουδούνι στην πολυκατοικία που μένω, βγήκα να δω ποιος είναι και είδα έναν νεαρό που το έβαλε στα πόδια”.

Ταυτόχρονα στρέφεται και ενάντια σε όσα είπε η Χριστίνα Ψάλτη σε τηλεοπτική εκπομπή, αναφέροντας: “Σε ποιο καφενείο του νοσοκομείου καθόμουν και έπινα καφέ όπως λέει; Τα λεφτά που έχω φτάνουν για να φέρνω καφέ από το σπίτι, όπως έκανα. Η Χριστίνα κατηγορεί την ανιψιά μου ότι κάποιες μέρες έλειπε από το νοσοκομείο, όταν γνωρίζει ότι το Μαράκι είχε προσβληθεί από νοσοκομειακή λοίμωξη και οι γιατροί της απαγόρευαν να βλέπει τον πατέρα της”.

Δείτε ακόμα

Check Also

Η νέα λίστα που ισχύει από σήμερα για το «καλάθι του νοικοκυριού» ανά σούπερ μάρκετ

Νέες λίστες ανακοίνωσαν τα σούπερ μάρκετ σήμερα, Τετάρτη 23 Νοεμβρίου, στο Υπουργείο Ανάπτυξης όσον αφορά …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *