Αρχική / ---SLIDER / Αχ, αυτό παιδί, πάντα με τον καλό λόγο: Σφοδρή επίθεση Γεωργιάδη κατά Τσίπρα: Είναι ο μεγαλύτερος ψεύτης!

Αχ, αυτό παιδί, πάντα με τον καλό λόγο: Σφοδρή επίθεση Γεωργιάδη κατά Τσίπρα: Είναι ο μεγαλύτερος ψεύτης!

Σφοδρή επίθεση κατά του Aλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή τις ανακοινώσεις του για το μοίρασμα του υπερπλεονάσματος.

Ο κ. Γεωργιάδης χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό ως τον μεγαλύτερο ψεύτη που έχει γεννηθεί στον πλανήτη.
«Ο Τσίπρας ισχυρίζεται ότι το πλεόνασμα δίδεται λόγω της υπεραπόδοσης της ελληνικής οικονομίας. Ο Τσίπρας είναι πραγματικός μάγος, πώς γίνεται να λέει οτι πετύχαμε υπεραπόδοση όταν έχει πέσει έξω 1% ο προϋπολογισμός που έχει ψηφίσει η Βουλή όσον αφορά την ανάπτυξη. Τέτοιος ψεύτης δεν έχει γεννηθεί στον πλανήτη, δεν υπάρχει ο άνθρωπος, είναι πέρα από κάθε λογική».
Μάλιστα ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι οι αποψινές δηλώσεις του κ. Τσίπρα είναι αποτέλεσμα των εγγράφων που κατέθεσε ο Αντρέας Λοβέρδος στη Βουλή όσον αφορά την υπόθεση του καταγγελλόμενου ως μεσάζοντα Παπαδόπουλου και την συμφωνία για την πώληση στρατιωτικού υλικού στην Σαουδική Αραβία. Και δεν έμεινε μόνο εκεί αλλά μίλησε και για ειδικό δικαστήριο όσον αφορά τον υπουργό άμυνας.

Δείτε ακόμα

Check Also

Σούπερ Μάρκετ: Αυτές είναι οι νέες αυξήσεις σε τιμές προϊόντων πρώτης ανάγκης

Με νέες αυξήσεις σε αρκετά προϊόντα θα κάνει ποδαρικό ο Οκτώβριος στα σούπερ μάρκετ. Σε …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *