Αρχική / ---SLIDER / Αδιέξοδο με τη δολοφονία της 32χρονης εφοριακού – Τι έδειξαν τα αποτελέσματα DNA

Αδιέξοδο με τη δολοφονία της 32χρονης εφοριακού – Τι έδειξαν τα αποτελέσματα DNA

Το δείγμα ξένου DNA, που βρέθηκε στα νύχια της 32χρονης, δεν παραπέμπει σε κανέναν
Η αστυνομία δεν μπορεί να βγάλει κάποιο χρήσιμο συμπέρασμα από τις τηλεφωνικές επικοινωνίες του θύματος, αλλά ούτε και από το βιντεοσκοπημένο υλικό
Σε αδιέξοδο φαίνεται πως οδηγούνται οι έρευνες της αστυνομίας, σχετικά με τη δολοφονία της 32χρονης εφοριακού, Δώρας Ζέμπερη, στο Β’ Νεκροταφείο, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με τα αποτελέσματα DNA, τις τηλεφωνικές επικοινωνίες του θύματος και το βιντεοσκοπημένο υλικό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού καναλιού «STAR», τα αποτελέσματα του δείγματος ξένου DNA, που βρέθηκε στα νύχια της 32χρονης, δεν ήταν αυτά που θα επιθυμούσαν οι αρχές, αφού δεν παραπέμπει σε κανέναν.
Παράλληλα, η αστυνομία δεν μπορεί να βγάλει κάποιο χρήσιμο συμπέρασμα από τις τηλεφωνικές επικοινωνίες του θύματος, αλλά ούτε και από το βιντεοσκοπημένο υλικό.
Η Ασφάλεια έχει εισάγει τον τηλεφωνικό αριθμό της 32χρονης στο λογισμικό παρακολούθησης τηλεφωνικών συνδιαλέξεων, προκειμένου να εντοπίσουν τη συσκευή, αλλά το κινητό της εφοριακού δεν έχει δώσει κανένα σημάδι λειτουργίας.
Όσον αφορά στο βιντεοσκοπημένο υλικό, το τμήμα Ανθρωποκτονιών περιμένει την ολοκλήρωση της επεξεργασίας του. Ωστόσο, το υλικό, στο οποίο φέρεται να απεικονίζεται το θύμα την ώρα που κατευθύνεται στο νεκροταφείο, είναι υπό αμφισβήτηση, αφού οι συγγενείς δεν ήταν βέβαιοι για το αν η νεαρή που απεικονίζεται είναι ο δικός τους άνθρωπος.
Έτσι, οι αρχές ακόμα προσπαθούν να στήσουν το σκηνικό της δολοφονίας και για το μόνο για το οποίο είναι βέβαιες είναι ότι το θύμα στεκόταν πάνω από το τάφο του φίλου της τη στιγμή της επίθεσης και έδωσε μάχη προκειμένου να ξεφύγει από τον δράστη.

Με βάση τα παραπάνω, εκτιμούν ότι το πιθανότερο κίνητρο είναι η ληστεία μετά φόνου.Δείτε ακόμα

Check Also

Σούπερ Μάρκετ: Αυτές είναι οι νέες αυξήσεις σε τιμές προϊόντων πρώτης ανάγκης

Με νέες αυξήσεις σε αρκετά προϊόντα θα κάνει ποδαρικό ο Οκτώβριος στα σούπερ μάρκετ. Σε …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *