Αρχική / -Ροή Ειδήσεων / Aegean: Δωρεάν εισιτήρια σε νεοεισαχθέντες φοιτητές

Aegean: Δωρεάν εισιτήρια σε νεοεισαχθέντες φοιτητές

Δωρεάν εισιτήρια θα λάβουν επιπλέον 250 Έλληνες πρωτοετείς φοιτητές από την AEGEAN για τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά 2016-2017, στο πλαίσιο του Προγράμματος Στήριξης Φοιτητών «Κοντά στους Νέους».

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας www.kontastousneous.gr, όπου οι συμμετέχοντες θα μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, μετά την εγγραφή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα. Οι νέοι πρωτοετείς φοιτητές της ακαδημαϊκής χρονιάς 2016/17 θα έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν τις αιτήσεις τους στην εν λόγω ιστοσελίδα μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2016.

Ειδικότερα, για τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά 2016-2017, επιπλέον 250 Έλληνες πρωτοετείς φοιτητές θα λάβουν δωρεάν από την Aegean και την OLYMPIC AIR 8 εισιτήρια (μονής διαδρομής) ανά έτος, για όλη την τετραετή ή πενταετή διάρκεια των σπουδών τους.

Η πρωτοβουλία αυτή της Aegean αφορά σε 100 νεοεισαχθέντες φοιτητές από περιοχές που εντάσσονται σε προορισμούς με δρομολόγια άγονων γραμμών: Ζάκυνθος, Λέρος, Πάρος, Κύθηρα, Ικαρία, Σκιάθος, Κάρπαθος, Σκύρος, Κέρκυρα, Χίος, Σάμος, Καλαμάτα, Καστελλόριζο*, Αστυπάλαια*, Κάλυμνος*) και σε 150 νεοεισαχθέντες από την υπόλοιπη Ελλάδα.

Για 4η συνεχή χρονιά, η ΑEGEAN παραμένει στο πλευρό των νέων και της ελληνικής οικογένειας και υλοποιεί το Πρόγραμμα Στήριξης Φοιτητών «Κοντά στους Νέους», το οποίο εγκαινιάστηκε κατά την ακαδημαϊκή χρονιά 2013-2014. Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία απευθύνεται σε όλους τους νεοεισαχθέντες φοιτητές που φοιτούν σε ΑΕΙ, τα οποία βρίσκονται μακριά από τον τόπο της μόνιμης κατοικίας τους.

Πάντως τα κριτήρια ένταξης των φοιτητών στο πρόγραμμα αυτό είναι κυρίως κοινωνικοοικονομικά, καθώς η εταιρεία στοχεύει να στηρίξει και πάλι τους νέους σπουδαστές στο δεδομένο οικονομικό περιβάλλον και να βοηθήσει στην ελάφρυνση των οικονομικών υποχρεώσεων της ελληνικής οικογένειας σε ολόκληρη τη χώρα.

Η απόφαση της Aegean για επέκταση του Προγράμματος Στήριξης Φοιτητών «Κοντά στους Νέους», για 4η διαδοχική ακαδημαϊκή χρονιά, επιβεβαιώνει τη σαφή δέσμευση της εταιρείας να παραμένει -σε κάθε περίσταση- δίπλα στην ελληνική οικογένεια, συνεισφέροντας σε κάθε δυνατή ευκαιρία, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Δείτε ακόμα

Check Also

«Μέρισμα» 900 ευρώ για 200.000 ευάλωτα νοικοκυριά τα Χριστούγεννα

Το ποσό των 900 ευρώ θα καταβληθεί ως μέρισμα σε περισσότερα από 200.000 ευάλωτα νοικοκυριά …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *