Αρχική / ---SLIDER / Αφιέρωμα στο Μάνο Χατζιδάκι 14-15-16 Ιουνίου στον Μαγεμένο αυλό

Αφιέρωμα στο Μάνο Χατζιδάκι 14-15-16 Ιουνίου στον Μαγεμένο αυλό

Ένα τριήμερο αφιέρωμα στο Μάνο Χατζιδάκι, που το Σάββατο 15 Ιουνίου συμπληρώνονται 25 χρόνια από το θάνατό του, θα παρουσιάσει ο Σύλλογος των Αθηναίων και το Ιστορικό Εστιατόριο Μαγεμένος Αυλός .Θα παρουσιαστούν οι σημαντικότερες μουσικές περίοδοι του μεγάλου συνθέτη.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14/6 Ο Βασίλης Γισδάκης , τελευταίος ερμηνευτής του Μάνου Χατζιδάκι και ο σολίστας κιθαρίσταςΜανόλης Ανδρουλιδάκης, θα μας παρουσιάζουν ένα ρεσιτάλ με τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι με τίτλο «Απ’ την ψυχή… ως την ψυχή…».
Νωρίς – ενδιάμεσα και αργά ο συνθέτης και τραγουδιστής Νίκος Πλάτανος.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 15/6 Οι κορυφαίοι σολίστ Ανδρέας Μπουτσικάκης στο πιάνο και ο Μιχαήλαγγελος Νιάρχος στην κιθάρα σε “Τραγούδια που αγαπήσαμε.
Νωρίς – ενδιάμεσα και αργά ο συνθέτης και τραγουδιστής Νίκος Πλάτανος αυτή τη φορά με τις κυρίες του Μαγεμένου Αυλού, Τέτη Μπρέσκα , Λίνα Μιχαήλ, Βάλια Βρεττού , Μάρω Τσαπάλου.
ΚΥΡΙΑΚΗ 16/6 Η Μαρία Ζαβίτσα (φωνή), η Τζίνα Μαρκουλή (πιάνο-φωνή) και η Φανή Γεβετζή (πιάνο-φωνή) ξαναβλέπουν με άλλη ματιά αγαπημένα τραγούδια του Μάνου.
Νωρίς – ενδιάμεσα και αργά ο συνθέτης και τραγουδιστής Νίκος Πλάτανος

Κάθε βράδυ διά την καλύτερη εξυπηρέτηση των παρευρισκομένων το δείπνο θα προσφέρεται από buffet για όλους (πλούσια εδέσματα ζεστά και κρύα)

Δείτε ακόμα

Check Also

Ξεκινούν οι πληρωμές για το επίδομα θέρμανσης

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ξεκινήσουν οι πληρωμές για το επιδομα θέρμανσης που φέτος διευρύνθηκε …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *