Αρχική / -Ροή Ειδήσεων / Αυτοί είναι οι 50 που στηρίζουν το κόμμα του Χάρη Θεοχάρη (λίστα)

Αυτοί είναι οι 50 που στηρίζουν το κόμμα του Χάρη Θεοχάρη (λίστα)

Την ίδρυση κόμματος με την ονομασία «Δημοκρατική Ευθύνη» ανακοίνωσε το πρωί της Πέμπτης ο μέχρι πρότινος βουλευτής του Ποταμιού και νυν ανεξάρτητος Χάρης Θεοχάρης.

Ο πρώην γενικός γραμματέας Εσόδων της κυβέρνησης Σαμαρά, γνωστοποίησε ότι τη Δευτέρα έχει προγραμματιστεί συνέντευξη Τύπου στο ίδρυμα Κακογιάννη, κατά την οποία θα επισημοποιηθεί η ίδρυση του κόμματος και θα δημοσιοποιηθούν οι θέσεις του για όλα τα θέματα που αφορούν την ελληνική κοινωνία και τα σοβαρότατα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

«Η χώρα μας βιώνει την επείγουσα πίεση του τώρα. Τώρα είναι η ώρα να γίνουν οι πραγματικές αλλαγές. Τώρα πρέπει να απαντήσουμε στις απαιτήσεις της ιστορίας. Γι’ αυτό κι εμείς, απλοί πολίτες από διάφορες περιοχές της χώρας, πολίτες με διαφορετικά επαγγέλματα και από διαφορετικές κοινωνικές τάξεις και ηλικίες, δίνουμε το έναυσμα για να πάρουμε τις τύχες μας στα χέρια μας, για να βάλουμε τέλος στη συνεχιζόμενη κατάρρευση. Συγκροτούμε μία αυθεντικά νέα πολιτική κίνηση, με σκοπό την υπεράσπιση της Ελλάδας της δημιουργίας και της παραγωγής, τη “Δημοκρατική Ευθύνη”», τονίζεται στο προσκλητήριο.

Στη προσωρινή Συντονιστική Επιτροπή μετέχουν, μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Γκιόκας, η Μαρία Ηλιοπούλου, ο Αλέξανδρος Κρομμύδας, ο Γιάννης Μητλιάγκας, ο Θωμάς Παπαλιάγκας, ο Ηλίας Πεντάζος, ο Κώστας Φασουλάκης και ο Γιάννης Χατζηγώγας.

Διαβάστε τη λίστα με τα 50 ονόματα που στηρίζουν τη «Δημοκρατική Ευθύνη»

Δείτε ακόμα

Check Also

Επίδομα θέρμανσης: Δεύτερη ευκαιρία για αίτηση μέχρι τις 13 Ιανουαρίου

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία από την πλατφόρμα myΘέρμανση της ΑΑΔΕ, το σύνολο των αιτήσεων …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *