Αρχική / ---SLIDER / Αυτή είναι η κριτική επιτροπή του “Ελλάδα έχεις ταλέντο”! Δείτε τα ονόματα…

Αυτή είναι η κριτική επιτροπή του “Ελλάδα έχεις ταλέντο”! Δείτε τα ονόματα…

«Ύστερα από την αποχώρηση του Ηλία Ψινάκη, τα δεδομένα άλλαξαν εντελώς και η ομάδα έχει πλέον κλείσει και είναι τριμελής».

Το “Ελλάδα έχεις ταλέντο” επιστρέφει μετά από χρόνια στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, καθώς ο ΣΚΑΙ έδωσε τα χέρια με την Acun Medya, προκειμένου να προβάλλει το talent show τη φετινή σεζόν. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Φτιάξε καφέ να στα πω» και του Μαρίνου Βυθούλκα, στην κριτική επιτροπή του show θα βρίσκονται οι Σάκης Τανιμανίδης, Μαρία Μπακοδήμου και Γιώργος Καπουτζίδης.

«Ύστερα από την αποχώρηση του Ηλία Ψινάκη, τα δεδομένα άλλαξαν εντελώς και η ομάδα έχει πλέον κλείσει και είναι τριμελής. Στην παρουσίαση θα είναι ο Γιώργος Λιανός, ενώ στην επιτροπή, το πρώτο όνομα είναι ο Σάκης Τανιμανίδης. Στη δεύτερη καρέκλα θα κάτσει μια γυναίκα που επιστρέφει ύστερα από ένα χρόνο τηλεοπτικής αποχής από τους δέκτες μας. Αυτή δεν είναι άλλη από τη Μαρία Μπακοδήμου. Η τρίτη καρέκλα είναι και η ανατροπή της όλης κατάστασης του τηλεοπτικού σκηνικού του “Ελλάδα έχεις ταλέντο”. Πρόκειται για τον Γιώργο Καπουτζίδη», είπε μεταξύ άλλων ο Μαρίνος Βυθούλκας.
Δείτε στο βίντεο όλα όσα ειπώθηκαν στον αέρα της εκπομπής «Φτιάξε καφέ να στα πω»…

Δείτε ακόμα

Check Also

Σούπερ Μάρκετ: Αυτές είναι οι νέες αυξήσεις σε τιμές προϊόντων πρώτης ανάγκης

Με νέες αυξήσεις σε αρκετά προϊόντα θα κάνει ποδαρικό ο Οκτώβριος στα σούπερ μάρκετ. Σε …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *