Αρχική / ---SLIDER / «Αυτή τη φορά ξεχείλισε το ποτήρι»- Ξέσπασε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου

«Αυτή τη φορά ξεχείλισε το ποτήρι»- Ξέσπασε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου

Πικραμένος και αγανακτισμένος εμφανίζεται ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με όσα γράφονται για την προσωπική του ζωή.

Ακόμη ένα δημοσίευμα ήθελε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να χωρίζει με την Κατερίνα Κόκλα, εξαιτίας μιας άλλης γυναίκας, η οποία είναι στενή του συνεργάτιδα. Σύμφωνα την εφημερίδα «Espresso» ο δημοφιλής παρουσιαστής σκέφτεται να κινηθεί νομικά.

«Ειλικρινά αυτή τη φορά θα κινηθώ νομικά και θα ζητήσω τη στήριξη της Δικαιοσύνης. Θα καταθέσω μηνύσεις σε όλα τα μίντια που θα γράψουν τέτοιες ανακρίβειες για την προσωπική μου ζωή και μάλιστα από αυτή κιόλας την εβδομάδα. Δεν είναι δυνατόν όταν υπάρχουν παιδιά, να γράφονται πράγματα που αμαυρώνουν την εικόνα των γονέων» τονίζει ο Γρηγόρης με μεγάλη δυσαρέσκεια και συμπληρώνει: «Δεν σεβάστηκαν την έκκληση της γυναίκας μου να μη φωτογραφίζουν εκείνη και το παιδί ή να μη γράφουν για αυτή, καθώς δεν είναι δημόσιο πρόσωπο και επιθυμεί την ηρεμία της.

Αυτή τη φορά ξεχείλισε το ποτήρι, γιατί τίθεται θέμα αξιοπρέπειας, την οποία προσπαθώ να κρατήσω, ενώ όλα αυτά έχουν αντίκτυπο στο παιδί μου. Τους καλώ να σταματήσουν να γράφουν από σήμερα, θα κινούμαι πλέον νομικά».

Δείτε ακόμα

Check Also

Προσοχή! Η νέα ηλεκτρονική απάτη που σκαρφίστηκαν επιτήδειοι!

Οι απατεώνες-χάκερ εισέβαλαν στα στοιχεία του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της ιδιοκτήτριας καταστήματος στην Πάτρα, είδαν ότι …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *