Αρχική / ---SLIDER / Αγνώριστος ο Δημήτρης Μπάσης! Η εξομολόγηση του τραγουδιστή

Αγνώριστος ο Δημήτρης Μπάσης! Η εξομολόγηση του τραγουδιστή

Ο Δημήτρης Μπάσης φωτογραφήθηκε για το νέο του άλμπουμ. Άκρως ανανεωμένος ο τραγουδιστής, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει χάσει αρκετά κιλά, εξομολογήθηκε στο Happy Day πως έχει μετανιώσει που δεν αφιέρωσε περισσότερο ουσιαστικό χρόνο με δικούς του ανθρώπους στο παρελθόν.
«Έχω μετανιώσει για κάποια πράγματα, που δεν χρησιμοποίησα πολύ ωφέλιμο χρόνο να περάσω με τους δικούς μου, με τους γονείς μου. Η καριέρα μου είχε προτεραιότητα για μένα παλιότερα, αλλά από τη στιγμή που κάνεις παιδιά τα πάντα αλλάζουν μέσα σου» αναφέρει ο Δημήτρης Μπάσης.
Δημήτρης Μπάσης: Η αλλαγή στην εμφάνισή του μετά την απώλεια του πατέρα του

Ο τραγουδιστής αναφέρεται ακόμα και στα talent shows και αποκαλύπτει πως και ο ίδιος έχει δεχτεί προτάσεις για να βρεθεί σε κριτική επιτροπή: «Δεν έχουμε δει να γίνεται μια μεγάλη καριέρα από κάποιον που έχει βγει από αυτά τα παιχνίδια, από αυτούς που έχουν κερδίσει. Αυτό δείχνει ότι όλο αυτό γίνεται για να εξυπηρετηθεί πιο πολύ η τηλεόραση και η τηλεθέαση. Μου έχουν γίνει προτάσεις παλιότερα για να γίνω κριτής, τις έχω αρνηθεί γιατί δεν ήταν οι προϋποθέσεις τέτοιες που να με κάνουν να νιώσω καλά. Πρέπει να το έχεις λίγο αυτό. Να μπορείς να είσαι κριτής.»

Δείτε ακόμα

Check Also

Η νέα λίστα που ισχύει από σήμερα για το «καλάθι του νοικοκυριού» ανά σούπερ μάρκετ

Νέες λίστες ανακοίνωσαν τα σούπερ μάρκετ σήμερα, Τετάρτη 23 Νοεμβρίου, στο Υπουργείο Ανάπτυξης όσον αφορά …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *