Αρχική / ---SLIDER / Άγριες Μέλισσες: Η Κατερίνα Διδασκάλου μιλάει για το φινάλε της Μυρσίνης Σεβαστού

Άγριες Μέλισσες: Η Κατερίνα Διδασκάλου μιλάει για το φινάλε της Μυρσίνης Σεβαστού

Η Κατερίνα Διδασκάλου, η τηλεοπτική Μυρσίνη Σεβαστού από τις Άγριες Μέλισσες, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη και αναφέρθηκε στο φινάλε που θα ήθελε να έχει ο χαρακτήρας που υποδύεται στην σειρά του Ant1 ενώ αποκάλυψε ποια ήταν η δυσκολότερη σκηνή.


«Μου έδιναν πάντα τα μεγαλύτερα και δυσκολότερα ποιήματα στις γιορτές του σχολείου γιατί μιλούσα δυνατό, καθαρά και τα μάθαινα γρήγορα. Ήμουν άριστη μαθήτρια. Όταν βρέθηκα με υποτροφία στα 20 μου στη Νέα Υόρκη, που ήταν και είναι η Μέκκα των τεχνών, ήταν κάτι το καταπληκτικό. Στη Νέα Υόρκη απέκτησα τις κόρες μου, δε φοβήθηκα ποτέ την οικογένεια ή ότι ένα παιδί μπορεί να σε πάει πίσω» ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Διδασκάλου.

«Κατά κάποιον τρόπο τα παιδιά μου με έσωσαν με όλες τις έννοιες»
«Κατά κάποιον τρόπο τα παιδιά μου με έσωσαν με όλες τις έννοιες, με γείωσαν και κατάλαβα την πραγματική διάσταση των πραγμάτων. Οι κόρες μου με είδαν ανταγωνιστικά στην εφηβεία. Η Μαρκέλλα γύρισε και μου είπε ‘ποια νομίζεις ότι είσαι; Επειδή σου στέλνουν λουλούδια’. Όταν η κόρη μου μού είπε πως ο συμμαθητής της ήθελε να με παντρευτεί, το αντέστρεψα και της είπα ‘τι να με κάνει εμένα την γριά; Εσένα θέλει’. Πάντα έλεγα στον γιο μου να φέρεται στα κορίτσια όπως εκείνος θα ήθελε να φέρονται τα αγόρια στις αδελφές του», είπε η Κατερίνα Διδασκάλου.

«Ναι, είμαι ερωτευμένη»
Η Κατερίνα Διδασκάλου είπε στη συνέχεια: «Ναι, είμαι ερωτευμένη. Είμαι ερωτευμένη με τη ζωή που μου έχει φέρει έναν άνθρωπο με τον οποίο νιώθω τόσο καλά. Όπως πολύ καλά λέει ο αγαπημένος μου, ‘το ζητούμενο είναι η ερωτική χημεία να εξελιχθεί σε αγάπη, δυαδικότητα, συντροφικότητα. Δεν είναι το πιο απλό πράγμα να ανακοινώσεις ως μαμά στα παιδιά ότι είσαι ερωτευμένη, αλλά τα παιδιά μου είναι γενναία».


Ποια ήταν η πιο δύσκολη σκηνή της σειράς
Για την πιο δύσκολη σκηνή που γύρισε στις Άγριες Μέλισσες, η Κατερίνα Διδασκάλου ανέφερε: «Η δυσκολότερη σκηνή που έπρεπε να γυρίσω ως Μυρσίνη στις Άγριες Μέλισσες ήταν η σκηνή που βρήκαν τον γιο της, Σέργιο, νεκρό στο πρώτο επεισόδιο. Θα ήθελα η Μυρσίνη να βρει την κάθαρση, να βρει ειρήνη μέσα της για να συγχωρέσει τον εαυτό της, τις φόνισσες του γιου της και τον γιο της. Τη Μυρσίνη την βλέπω με τον Δούκα στο πλευρό της. Η σχέση Δούκα και Μυρσίνης δε γίνεται να διαρραγεί και θεωρώ πως είναι σχεδόν ο ορισμός του τέλειου ζευγαριού».


«Δεν είναι εύκολη η απόφασή μου να μην επέμβω στο πρόσωπό μου»
Σχετικά με τις αισθητικές επεμβάσεις, η Κατερίνα Διδασκάλου είπε: «Δεν είναι εύκολη η απόφασή μου να μην επέμβω στο πρόσωπό μου και δεν κρύβω ότι συχνά-πυκνά το σκέφτομαι. Οφείλω στον εαυτό μου και στον κόσμο να διατηρήσω την έκφραση και την εκφραστικότητα που απαιτούνται από τη δουλειά μου, να μη γίνω μια μάσκα».

Δείτε ακόμα

Check Also

…ακολουθήστε το…

…ακολουθήστε το, σήμερα και σχεδόν καθημερινά θα έχετε την ευκαιρία να απολαμβάνετε και να ενημερώνεστε …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *