Αρχική / ---SLIDER / Άγριες Μέλισσες: Ο Γιώργος Γεροντιδάκης για το τέλος του Μελέτη

Άγριες Μέλισσες: Ο Γιώργος Γεροντιδάκης για το τέλος του Μελέτη

Άγριες Μέλισσες: Όσα είπε ο Γιώργος Γεροντιδάκης σε συνέντευξή του για την εξέλιξη του ρόλου του.
Στο Enjoy και στην Μαρία Ανδρέου έδωσε συνέντευξη ο Γιώργος Γεροντιδάκης και μίλησε μεταξύ άλλων για το ρόλο του στις Άγριες Μέλισσες και για την ολοκλήρωση της σειράς φέτος.


Ποιο πιστεύεις ότι θα είναι το τέλος του Μελέτη;
Ο Μελέτης θα βρεθεί νομοτελειακά απέναντι στον νόμο και στη συνείδησή του. Τον είδαμε να αυτομαστιγώνεται πάνω από τον τάφο της μάνας του για όλες τις αμαρτίες που έκανε. Τον είδαμε να κρεμιέται στο ίδιο δέντρο σε αυτό που κρέμασε, αφού σκότωσε, τον ξάδερφό του, τον Γιάννο, καθώς ήθελε να αυτοκτονήσει. Ο Μελέτης θέλει να πληρώσει, ξέρει κατά βάση τα κρίματά του. Ο Μελέτης, αν το είχε μεγαλώσει η Αννέτ, θα ήταν άλλο παιδί, άλλος άνθρωπος. Από την πάστα του είναι δοτικός άνθρωπος. Πάντα δίνει. Στην Πηνελόπη, στον Δούκα, στον Κωνσταντή, στην Κορίνα. Κανείς δεν του δίνει… Πλην της μάνας του της Αννέτ, που του χάρισε και το χάδι και τη φροντίδα και τη στοργή και προσπάθησε να μαλακώσει την περίεργη συμπεριφορά του.


Από τη στιγμή που ο Μελέτης είδε τι σημαίνει μάνα μέσα από την Αννέτ, πολύ δύσκολα κάνει πλέον κακό, έχει αυτοπροσδιοριστεί. Του έδωσε ένα πολύ δυνατό μάθημα ζωής, τον σκάναρε η Αννέτ, είδε ότι ήταν έξυπνος και τον άλλαξε χωρίς να το καταλάβει.

Δείτε ακόμα

Check Also

…ακολουθήστε το…

…ακολουθήστε το, σήμερα και σχεδόν καθημερινά θα έχετε την ευκαιρία να απολαμβάνετε και να ενημερώνεστε …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *