Αρχική / ---SLIDER / Ακυρώνεται από Διοικητικό Εφετείο το πρόστιμο του Μιχάλη Χατζηγιάννη

Ακυρώνεται από Διοικητικό Εφετείο το πρόστιμο του Μιχάλη Χατζηγιάννη

Ακυρώνεται το πρόστιμο που έχει επιβληθεί στον μουσικό Μιχάλη Χατζηγιάννη, ο οποίος κατέφυγε στο Διοικητικό Εφετείο για την υπόθεση των εμβασμάτων που φέρεται να  μετέφερε στην Κύπρο τη διετία 2010-2011, ύψους 5,3 εκατ ευρώ.
AdTech Ad

Η απόφαση του δικαστηρίου δεν έχει ακόμα καθαρογραφεί, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες ο τραγουδιστής δεν θα καταβάλει το πρόστιμο που υπερβαίνει τα 4 εκατ. Ευρώ. Παράλληλα, κατά τις ίδιες πηγές, αναμένεται να επιστραφεί το ποσό των 700.000 ευρώ στο Μιχ. Χατζηγίαννη.

Η υπόθεση αφορά εμβάσματα που φαίνεται να μετέφερε στην Κύπρο τη διετία 2010-2011, ύψους 5,3 εκατ ευρώ και για τα οποία οι ελληνικές φορολογικές αρχές του επέβαλαν πρόστιμο που υπερβαίνει τα 4 εκατομμύρια ευρώ. Για τα επίμαχα εμβάσματα, η συνήγορός τους έχει δηλώσει πως ο εντολέας της έχει υπαχθεί στη ρύθμιση των 100 δοσεων καταβάλλοντας το ποσό των 45.000 ευρώ το μήνα.

Την ίδια ώρα αναμένεται η εξέλιξη του ποινικού σκέλους της υπόθεσης Χατζηγιάννη. Ήδη έχει προταθεί να απορριφθεί η έφεση του τραγουδιστή επί του βουλεύματος με το οποίο παραπεμφθηκε στο εδώλιο για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος κατ’ εξακολούθηση. Η εισαγγελική εισήγηση έχει υποβληθεί στο Συμβούλιο Εφετών το οποίο και είναι αρμόδιο να αποφανθεί αν ο Μιχ. Χατζηγιάννης θα καθίσει στο εδώλιο ή όχι.

Δείτε ακόμα

Check Also

Προσοχή! Η νέα ηλεκτρονική απάτη που σκαρφίστηκαν επιτήδειοι!

Οι απατεώνες-χάκερ εισέβαλαν στα στοιχεία του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της ιδιοκτήτριας καταστήματος στην Πάτρα, είδαν ότι …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *