Αρχική / ---SLIDER / Αλλαγές για τον Τριαντάφυλλο: Δεν θα πλαισιώσει το σχήμα Βίσση-Βανδή – Η συμφωνία που έκλεισε τελικά

Αλλαγές για τον Τριαντάφυλλο: Δεν θα πλαισιώσει το σχήμα Βίσση-Βανδή – Η συμφωνία που έκλεισε τελικά

Χαμός γίνεται τις τελευταίες ημέρες με δημοσιεύματα και τηλεοπτικά ρεπορτάζ που αφορούν στα επόμενα επαγγελματικά του Τριαντάφυλλου, του οποίου οι μετοχές μετά τη συμμετοχή του στο Survivor έχουν ανέβη στα ύψη. Την Παρασκευή η εκπομπή του STAR “Στη Φωλιά των Κου Κου”, είχε αναφέρει ότι ο τραγουδιστής θα πλαισίωνε το σχήμα Βίσση – Βανδή τον ερχόμενο χειμώνα.


Ο Τριαντάφυλλος ετοιμαζόταν να υπογράψει συμβόλαιο με τον επιχειρηματία του Fever, όμως υπήρξε ανατροπή και πλέον ο τραγουδιστής μπαίνει σφήνα στο σχήμα Γαρμπή-Σχοινά.

“Λίγο πριν υπογράψει το συμβόλαιό του, ο επιχειρηματίας του είπε ότι υπάρχει ένα προβληματάκι. Η ομάδα που έχει στήσει το σχήμα Βίσση – Βανδή θεωρεί ότι δεν ταιριάζεις. Του είπε να τον βάλει ως πρώτο όνομα, σε ένα καινούργιο μαγαζί, πιο μικρό, που έχει στη Συγγρού, αλλά ο Τριαντάφυλλος απάντησε όχι λέγοντάς του πως επέστρεψε για να είναι σε μεγάλες πίστες.


Ο Τριαντάφυλλος βρισκόταν σε συζητήσεις και με έναν άλλο επιχειρηματία, τον κύριο Γιάννη Τσακουμάκο. Έτσι θα είναι στο Κέντρο Αθηνών ή στο Estate με την Καίτη Γαρμπή και τον Διονύση Σχοινά. Χθες το βράδυ υπέγραψαν συμβόλαιο 3+2 χρόνια, ενώ μέσα στην εβδομάδα θα υπογράψει το συμβόλαιο με την Panik Records”, ανέφερε ο δημοσιογράφος Στέφανος Κωνσταντινίδης, λέγοντας πως μίλησε πριν από την έναρξη της εκπομπής με τον ίδιο τον Τριαντάφυλλο.

Δείτε ακόμα

Check Also

…ακολουθήστε το…

…ακολουθήστε το, σήμερα και σχεδόν καθημερινά θα έχετε την ευκαιρία να απολαμβάνετε και να ενημερώνεστε …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *