Αρχική / ---SLIDER / Αλλος αέρας στο Σύνταγμα: Ετοιμη η τεράστια ρόδα, μπήκαν τα «βαγόνια», ανοίγει τις επόμενες ώρες (φωτό)

Αλλος αέρας στο Σύνταγμα: Ετοιμη η τεράστια ρόδα, μπήκαν τα «βαγόνια», ανοίγει τις επόμενες ώρες (φωτό)

Μια διαφορετική θέα της Αθήνας θα έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε από τις επόμενες ώρες, καθώς θα τεθεί σε λειτουργία η ρόδα στο Σύνταγμα!

Πριν από δύο ημέρες, εντελώς ξαφνικά, χωρίς νωρίτερα να έχει διαρρεύσει κάποια σχετική πληροφορία, οι Αθηναίοι είδαν στην πλατεία Συντάγματος να ξεφυτρώνει μια τεράστια ρόδα! Πρόκειται για μια συνεργασια του δήμου της Αθηνας με ιδιωτική εταιρεία.

Πρόκειται για το τελευταίο «στολίδι» που προστέθηκε στην πλατεία, στο πλαίσιο του στολισμού και των εκδηλώσεων για τις γιορτές.

Οπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του iefimerida.gr, ήδη τοποθετήθηκαν στη ρόδα τα βαγόνια κλειστού τύπου, χωρητικότητας τεσσάρων ατόμων, στα οποία θα μπαίνουν όσοι θέλουν να απολαύσουν τη διαφορετική θέα της πόλης που θα προσφέρει η τεράστια ρόδα.

Το ύψος της ρόδας φθάνει τα 40 μέτρα, ενώ για τις ημέρες των γιορτών και μέχρι τα Θεοφάνεια η είσοδος θα είναι δωρεάν. Η ρόδα θα παραμείνει στην πλατεία και μετά τις γιορτές και όποιος θα θέλει μετά τις 6 Ιανουαρίου να απολαύσει τη θέα από τη ρόδα στο Σύνταγμα θα πρέπει να καταβάλλει ένα μικρό αντίτιμο.

Η ρόδα αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία τις επόμενες ώρες.

Δείτε ακόμα

Check Also

Σε ηλικία 88 ετών έφυγε από την ζωή ο σπουδαίος Γάλλος ηθοποιός Ζαν Πολ Μπελμοντό.

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 88 ετών άφησε ο σπουδαίος Γάλλος ηθοποιός, Ζαν Πολ …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *