Αρχική / ---SLIDER / Ανατροπή: Αλλάζει ημέρα λόγω Μουντιάλ ο Τελικός του Survivor!

Ανατροπή: Αλλάζει ημέρα λόγω Μουντιάλ ο Τελικός του Survivor!

Πονοκέφαλο έχει προκαλέσει στους ιθύνοντες του ΣΚΑΪ η προβολή των αγώνων του Μουντιάλ στην ΕΡΤ, καθώς η τράπουλα στα νούμερα τηλεθέασης μοιράστηκε ξανά και όχι υπέρ του.Το Μουντιάλ μονοπωλεί το ενδιαφέρον, με αποτέλεσμα ο ΣΚΑΪ να βγαίνει πληγωμένος από την αναμέτρηση ακόμα και σε ό,τι έχει να κάνει με το δυνατό του χαρτί που δεν είναι άλλο από το «Survivor».
Ενδεικτικό της όλης κατάστασης είναι το γεγονός πως ο αγώνας Ρωσία – Αίγυπτος την περασμένη Τρίτη σημείωσε 29,6% τηλεθέαση σε γενικό σύνολο έναντι 20,2% τηλεθέαση που…με το ζόρι πέτυχε το ριάλιτι επιβίωσης.

Έτσι,τα δραστικά μέτρα κρίθηκαν απαραίτητα, καθώς το τελευταίο που επιθυμούν ΣΚΑΪ – Acun Medya είναι τα απογοητευτικά ποσοστά τηλεθέασης στον Τελικό του παιχνιδιού. Κάτι που δεν θα γλίτωναν αν άφηναν το τέλος του Survivor να συμπέσει με τους Ημιτελικούς του Μουντιάλ.Ανατροπή: Αλλάζει ημέρα λόγω Μουντιάλ ο Τελικός του Survivor!
Έτσι, σύμφωνα με τη «Real», παρά το γεγονός πως ο αρχικός προγραμματισμός ήθελε Ημιτελικό και Τελικό του Survivor να μεταδίδεται ζωντανά στις 11 και 12 Ιουλίου, εντέλει αποφασίστηκε να «μετακομίσουν» στο μοναδικό διήμερο άνευ Μουντιάλ, την Πέμπτη 12 και την Παρασκευή 13 Ιουλίου σε ζωντανή μετάδοση από το Άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι, ακριβώς όπως και πέρυσι.
Το μόνο βέβαιο είναι πως δύσκολα τα φετινά νούμερα θα αγγίξουν εκείνα της βραδιάς που ο Γιώργος Αγγελόπουλος κέρδισε το έπαθλο του «Survivor»!

Δείτε ακόμα

Check Also

Δεν είναι δυνατόν! 12χρονος στην Ροδόπη βίασε 6χρονο!

Την ανατριχιαστική καταγγελία έκαναν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης οι γονείς ενός 6χρονου αγοριού στην Κομοτηνή! …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *