Αρχική / ---SLIDER / Ανατροπή στα σχέδια Μουτσινά και Ηλιάκη… στον Alpha, ψάχνουν …για τέταρτο μέλος

Ανατροπή στα σχέδια Μουτσινά και Ηλιάκη… στον Alpha, ψάχνουν …για τέταρτο μέλος

Συμβαίνει τώρα στον ALPHA! Ενώ όλα ήταν έτοιμα για να… ξαναδεθούν, τελικά τα σχέδιά τους ανατράπηκαν από μία αποχώρηση. Έτσι λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα τους προσπαθούν να «κλείσουν» την ομάδα!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου αυτή την ώρα σε στούντιο του ALPHA γίνεται κάστινγκ για να βρεθεί το τέταρτο μέλος της ομάδας που θα είναι στην απογευματινή εκπομπή του σταθμού. Αυτό συνέβη γιατί αν κι η ομάδα είχε κλείσει, η κοπέλα που ήταν αποφάσισε να… λυθεί και έτσι σήμερα ο Νίκος Μουτσινάς με τη Μαρία Ηλιάκη, αλλά και τη Μαίρη Συνατσάκη που θα είναι στην παρέα τους προσπαθούν να βρουν μία ακόμα κοπέλα για την εκπομπή «Ξαναδέστε τους».

Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες στο κάστινγκ συμμετέχουν λίγες κοπέλες θέλοντας να διαπιστωθεί αν «δένουν» με τους παρουσιαστές. Ανάμεσά τους και η δημοσιογράφος Ελισάβετ Κυρίτση που ήταν πέρυσι με τον Νίκο Μουτσινά στο «Πρωινό ΣΚ» του ΑΝΤ1, αλλά και αφίξεις… από Κύπρο.

Έτσι λοιπόν λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα τους με την εκπομπή «Ξαναδέστε τους» στον ALPHA ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαρία Ηλιάκη προσπαθούν να βρουν ποια θα «δέσει» μαζί τους…!
Πηγή: zappit.gr

Δείτε ακόμα

Check Also

ΕΝΦΙΑ: Τι μπορούν να κάνουν όσοι δεν μπορούν να πληρώσουν την πρώτη δόση

Λίγες ημέρες έχουν ακόμη στη διάθεση τους οι ιδιοκτήτες ακινήτων για να εξοφλήσουν την πρώτη …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *