Αρχική / ---SLIDER / Αντίστροφη μέτρηση για όσους δεν πέρασαν ΚΤΕΟ – Έρχονται “τσουχτερά” πρόστιμα

Αντίστροφη μέτρηση για όσους δεν πέρασαν ΚΤΕΟ – Έρχονται “τσουχτερά” πρόστιμα

Αντίστροφη μέτρηση για όσους δεν πέρασαν ΚΤΕΟ καθώς έχουν λίγες ημέρες ακόμα να τακτοποιήσουν την εκκρεμότητά τους προκειμένου να αποφευχθούν τα πρόστιμα. Μόλις τέσσερις ημέρες απομένουν και συγκεκριμένα μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου για την εκπνοή της προθεσμίας για τα ΚΤΕΟ.Όσοι δεν έχουν περάσει το αυτοκίνητό τους ή τη μηχανή τους από έλεγχο, θα πρέπει να σπεύσουν καθώς από 1η Οκτωβρίου θα τεθεί σε ισχύ ο νόμος 4530/30-3-2018 ο οποίος και επιβάλει πρόστιμο 150 ευρώ σε όσους αμέλησαν αυτή την υποχρέωσή τους.

Υπολογίζεται ότι περίπου 1 εκατομμύριο οχήματα σε όλη την Ελλάδα έχουν ακόμα ανοικτή αυτή την εκκρεμότητα. Ο εντοπισμός των παραβατών είναι πολύ εύκολος πλέον καθώς όλα τα ΚΤΕΟ, δημόσια και ιδιωτικά είναι συνδεδεμένα online με τις βάσεις δεδομένων του υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών και έτσι μπορούν οι Αρχές να γνωρίζουν ποιο όχημα πέρασε από ΚΤΕΟ και ποιο όχι.

Εφόσον δεν έχει περάσει κάποιο όχημα, το πρόστιμο θα βεβαιώνεται ταμειακά από τη φορολογική διοίκηση. Κάτι που σημαίνει ότι η οφειλή θα εμφανιστεί στο Taxisnet.

Δείτε ακόμα

Check Also

Δεν είναι δυνατόν! 12χρονος στην Ροδόπη βίασε 6χρονο!

Την ανατριχιαστική καταγγελία έκαναν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης οι γονείς ενός 6χρονου αγοριού στην Κομοτηνή! …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *