Αρχική / ---SLIDER / Άντζελα Δημητρίου: Τι λέει για τον Λευτέρη Πανταζή μετά τις δηλώσεις της Ζώζας Μεταξά;

Άντζελα Δημητρίου: Τι λέει για τον Λευτέρη Πανταζή μετά τις δηλώσεις της Ζώζας Μεταξά;

Ο Λευτέρης Πανταζής με την Άντζελα Δημητρίου υπήρξαν κάποτε ζευγάρι και η γνώμη της έχει ιδιαίτερη σημασία.
Η Ζώζα Μεταξά αποκάλυψε σε τηλεοπτική της συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πως δεν μιλάει πλέον με τον Λευτέρη Πανταζή και η αιτία ήταν ότι η Κόνι τραγούδησε στο μαγαζί μαζί του, κάτι που η ίδια δεν τον ήξερε. Ο Λευτέρης Πανταζής μίλησε για τη δική του πλευρά στην Φαίη Σκορδά, τοποθετούμενος σε γενικές γραμμές πάνω και σε άλλα υπονοούμενα που άφησε η Ζώζα Μεταξά.
Πικραμένος ο Λευτέρης Πανταζής από την απώλεια της μητέρας του, «αδειάζει» τη Ζώζα Μεταξά: «Της έδωσα το σπίτι που έμενε η μάνα μου»

Μετά και τη νέα τοποθέτηση της Ζώζας Μεταξά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η ιστορία μοιάζει να μην κλείνει…

Η Άντζελα Δημητρίου δεν θέλησε να σχολιάσει τη μεταξύ τους κόντρα, αλλά αρκέστηκε να ξεκαθαρίσει πως ο Λευτέρης Πανταζής είναι από τα καλύτερα παιδιά και του αξίζει να είναι καλά…

«Δεν θέλω να πω κάτι για τον Λευτέρη. Τον αγαπάω πάρα πολύ. Τη μητέρα του την ήξερα σαν να ήταν μητέρα μου. Είναι πάρα πολλά τα χρόνια. Θέλω ο Λευτέρης να είναι καλά γιατί αξίζει να είναι καλά. Είναι από τα καλύτερα παιδιά και του αξίζει να είναι καλά.»

Δείτε ακόμα

Check Also

Πότε καταργείται στο SMS στο 13033 – Ποιες ελευθερίες μας δίνονται πίσω σταδιακά

Aπό σήμερα Δευτέρα χαλαρώνουν περισσότερο τα μέτρα που ίσχυαν το τελευταίο εξάμηνο. Τι SMS πρέπει …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *