Αρχική / ---SLIDER / Άντζελα Γκερέκου: Τι λέει για την υγεία του Τόλη Βοσκόπουλου

Άντζελα Γκερέκου: Τι λέει για την υγεία του Τόλη Βοσκόπουλου

Ο Τόλης Βοσκόπουλος τον περασμένο μήνα έκανε την πρώτη του έξοδο μετά από καιρό. Ο τραγουδιστής μετά τη μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του φαίνεται έτοιμος για νέα πράγματα, κάτι που επιβεβαιώνει και η σύζυγος του Άντζελα Γκερέκου που δήλωσε στο La Biri Biri πως ο Τόλης Βοσκόπουλος είναι καλά και σε μια δημιουργική φάση.   «Ξέρω ότι τον νοιάζεστε και τον αγαπάτε. Είναι καλά. Δόξα τω Θεώ είναι καλά και η οικογένεια είναι πολύ χαρούμενη για αυτό.

Είναι το αυτονόητο να στηρίζεις τους ανθρώπους σου και να είσαι εκεί με αγάπη. Και για εμάς και για κάθε οικογένεια που αντιλαμβάνεται τι σημαίνει οικογένεια και στήριξη ο ένας με τον άλλον. Να είναι καλά και πιστεύω ότι σκέφτεται διάφορα πράγματα.

Είναι κι εκείνος σε μια δημιουργική φάση. Πάνω από όλα είναι η υγεία, να είναι καλά, όπως είναι τώρα.  Οι άνθρωποι οι κοντινοί σου, αυτοί που σε αγαπούν. Αυτούς έχεις ανάγκη για να σε στηρίξουν. Και νομίζω ότι αυτό είναι η κινητήριος δύναμη για να βάλεις κι εσύ όλα τα δυνατά σου και να θέλεις να βοηθηθείς από αυτό και να ξεπεράσεις τα εμπόδια και τα προβλήματα. Και ο Τόλης το έχει αποδείξει.»

Δείτε ακόμα

Check Also

Ποιά και πότε ξεκινούν τα μέτρα για υποχρεωτικά rapid test σε καφέ, καταστήματα λιανικής, κομμωτήρια για τους ανεμβολίαστους

Από το Σάββατο 6 Νοεμβρίου η ζωή των ανεμβολίαστων θα αλλάξει. Συγκεκριμένα μόνο σε τρεις …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *