Αρχική / ---SLIDER / Από αυτές τις χώρες θα έρθουν τουρίστες στην Ελλάδα

Από αυτές τις χώρες θα έρθουν τουρίστες στην Ελλάδα

Τουρισμός στην Ελλάδα το καλοκαίρι. Τις χώρες με τις οποίες έκλεισε ήδη συμφωνία ή βρίσκεται κοντά σε συμφωνία η Ελλάδα για να δεχθεί τουρίστες το καλοκαίρι αποκάλυψε ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.Όπως ανέφερε «κλείδωσε» το deal με το Ισραήλ, για μια πτήση την εβδομάδα από αρχές Ιουλίου ή και λίγο νωρίτερα. «Η Αθήνα αυτήν τη στιγμή που μιλάμε συζητάει με Ρωσία, Γερμανία, Αυστρία, Κύπρο, Δανία, Νορβηγία, Τσεχία, Αυστραλία. Εκτός από τη Γερμανία που τη θέλουμε πολύ βέβαια, όλες οι άλλες έχουν λίγα κρούσματα. Είναι ασφαλείς χώρες» όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ.

Ωστόσο, η Ελλάδα δεν έχει ακόμη χτυπήσει πόρτα σε Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία και Μ. Βρετανία, θα συζητήσουμε ωστόσο και μαζί τους». Αν δεχτούν την ελληνική πρόταση θα συναφθεί διακρατική συμφωνία.

Η Ελλάδα θέτει δύο όρους: Να γίνεται ένα τεστ έως 72 ώρες πριν από το ταξίδι και ας μην το λέει η ΕΕ, αλλά και να μην υπάρχει καραντίνα, όταν γυρίσουν πίσω στις πατρίδες τους. «Αν βάλουν όρο κι εκείνοι να γίνεται τεστ εδώ πριν αναχωρήσουν, το συζητάμε», όπως αναφέρθηκε.

Δείτε ακόμα

Check Also

«Μέρισμα» 900 ευρώ για 200.000 ευάλωτα νοικοκυριά τα Χριστούγεννα

Το ποσό των 900 ευρώ θα καταβληθεί ως μέρισμα σε περισσότερα από 200.000 ευάλωτα νοικοκυριά …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *