Αρχική / ---SLIDER / Αρχιεπισκοπή Αθηνών -ΠΕΦ: Ανανεώθηκε το σύμφωνο συνεργασίας για τη δωρεάν διάθεση φαρμάκων

Αρχιεπισκοπή Αθηνών -ΠΕΦ: Ανανεώθηκε το σύμφωνο συνεργασίας για τη δωρεάν διάθεση φαρμάκων

Ανανεώθηκε το σύμφωνο συνεργασίας Αρχιεπισκοπής Αθηνών και Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχάνων, προκειμένου να διανέμονται δωρεάν φάρμακα σε συνανθρώπους μας που βιώνουν οικονομικές δυσκολίες.

Η ανανέωση του συμφώνου συνεργασίας μεταξύ του αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου, ως προέδρου του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου και του προέδρου της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχάνων, Θεοδώρου Τρύφωνος υπεγράφη σήμερα στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών

Ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος ανέφερε: «Ανανεώνουμε τη συνεργασία μας για να κάνουμε ένα έργο αγάπης” και ευχαρίστησε την ΠΕΦ, που «γενναιόδωρα μας βοηθούν και μπορούμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες και στα αιτήματα ανθρώπων που χρειάζονται φάρμακα. Ευχόμαστε να έχουμε μια καλή συνεργασία και ελπίζουμε να πάνε όλα καλά, ώστε να μη χρειαστούν άλλες τέτοιες ενέργειες».

Από την πλευρά του, ο κ. Θεόδωρος Τρύφων δήλωσε σχετικά: «Θεωρούμε πολύ σημαντικό, αυτήν την εποχή, να συνδράμουμε με τις όποιες δυνάμεις μας και εμείς στην κάλυψη των αναγκών των ευπαθών ομάδων, μέσω της συνεργασίας μας με την Εκκλησία».

Σήμερα, λειτουργούν δύο Κοινωνικά Φαρμακεία που υποστηρίζουν τους Δήμους, τα οποία ανήκουν στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών: Στην οδό Απόλλωνος 36, στο κέντρο της Αθήνας και στον Δήμο Χαλανδρίου, στην οδό Στρ. Παπάγου 7 και Αριστοφάνους.

Δείτε ακόμα

Check Also

Power Pass: Διευκρινίσεις για τον σωστό υπολογισμό της επιδότησης και για τις αιτήσεις των φοιτητών

Διευκρινίσεις για το πώς μπορεί να διαπιστώσει κανείς ότι έχει γίνει σωστός υπολογισμός στην αναδρομική …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *